Sayfa 844/1005 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,745 - 6,752 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İsrail Türkiye ile savaşacakmış haberleribabayı savaşır bakın bakalım tarihine donanımlı modern disiplin mi bir ordu ile savaşmışmı.İsrail misyonu etrafındaki zayıf ülkelere çökme basın ve babası ABD seneryoyu yazıyor onlar uyguluyor.Şimdi burada ne yapılmak isteniyor suriyedeki htş leri öne sürerek Türkiyeyi öne atıyor ya hikaye amaç suriye topraklarında genişlemek kendine koruma alanı yaratıyorum diye toprak sahibi olmak başka birşey yok.
    İsrail bizle neden savaşsın ki?
    Bu iç politikada Erdoğan ın insanları konsolide etmek için kullandığı bir arguman.
    Dış basında çıkan bu savaş vs. yazıları da ona yardımcı oluyor sadece...20 yıldır hep yardımcı oldular...

Gençler diriliş Osman dizisinden tarih ve strateji öğrendiği için ülkece halimiz bu....2 bölüm beni padişah olarak oynatsalar yolda eteğimi öpmek için 50 kişi sıraya girer. Hal bu....

Trump gelince tekrar papazları vermeye devam edeceğiz.....
    Gerçi ona da kılıf bulup Kahramanlık hikayesi yazarız gene..

2. Bu iktidardan önce israil toprakları nerelerdeymiş şimdi nerelerde , ortadoğu neymiş ne olmuş bir bakın haritaya yalandan yere savaş naraları atmayın işini gören yükünü tutan tuttu.Anormallik şu TRump indir bindir övüyor RTE her konuşmasında ama bize bir öneki döneminde en büyük zararı TRump verdi kimse bunu sorgulamıyor .Birde bu herefin kadın asker kökenli yardımcısı var neler söylüyor RTE ye bu yüzden bu iyi polis kötü polis hikayeleri bize birşey kazandırmaz.Yönetenler ülkede birlik beraberliği sağlasın , ekonomiyi düzeltsin .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Xu100 10013 Viop 11586 günlük direnç..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku

Kanada başkanına 52. eyaletin başkanlığını teklif etmiş
    ya kabul et, ya istifa et demiş olabilir
    adam ( Kanada başkanı) 1 hafta geçmeden istifa etti
    Trump : Kanadanın ilhakı için ekonomik güç kullanacağım

Bu sarı kafa çok hızlı giriş yapacak ben size söyliyeyim
    Kulağandan vurmayacaklardı
    Bütün taşları yerinden oynatacak herif

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    11.531.................................tamamı ŞORT oldu.........13 kontrat.......................
    11545............ortalama ŞORT 20 kontrat açtım.......

6. Fed 2025 için 3 faiz indiriminden 2 ye düştü bizdeki dedikodu erken mi başladı faiz indirimine ocak şubat aylık enflasyon yüksek gelecek yapışkanlık olup yeniden faiz artırımı olurmu diye soruluyor.Bu ay gelen aylık veriden bütün düğmeler basmış tuik düşük çıkarmak için.
    piyasadaki tedirginlik bu yüzden oynak günler olucakdır ınsıder karar vericek.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Yarın birgün Tayyip için
    kendisini çok severim içime çekesim var fln dedikten sonra yeni ortadoğu valimiz diye lanse ederse ben şaşırmam

kanada valisi 1 haftada gitti

8. Kullandigin bilgisayarda hesap makinesi varmi ?
    13 adet 11.531 maliyetli shorta bugun gordugu en yuksekden 7 adet daha short eklesen bile 20 kontratin ortalamasi 11545 olmaz

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    11545............ortalama ŞORT 20 kontrat açtım.......
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 844/1005 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •