Söylemeyi unutmuşum, ford otosanı değerlendiriken diğer otomotiv firmalarının (özlelikle avrupa ve japon) firmaların durmlarına da bakın... Şirket hiçde hantal değil... emin olun.
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
çürüt bizde mutlu olalım. adamin ceo ve cfo su kendi itiraf ediyor. sen yazsan ne değişecek. ya sen koç taki yeteneksiz basiretsiz yönetici güruhunu görsen korkarsın. al arçeliğin durum 2 sene önce hava atıyorlardı yok whirlpool u aldık bilmem ne. şimdi italyada ki polonyadaki fabrikaları kapamak için millyonlarca euro para veriyorlar sendika ya
https://www.marketingturkiye.com.tr/...ektrikli-arac/
50 bin usd sattığı araçtan 132 bin usd zarar eden bir firma ford motor
https://www.cnbc.com/2023/03/22/how-...ct-failed.html
2020 de açılan arge merkezi 2022 de 2.4 milyar usd zararla kapandı. nasıl bir öngörü varsa bu yöneticilerde 1,5 senede 2.4 milyar usd yi çöp ettiler
Vaktimiz olursa anlatırım bende 3 senedir tüm paramı Ford a yatırdım. Bende çok iyi bir şirket sanıyordum. gel gör ki araştırınca durumun öyle olmadığını anladım. Herneyse dediğim gibi Ford otosan yatırımları tamamladı. Şimdi ekmek yersek yiyeceğiz artık
Son düzenleme : alanzo; 07-01-2025 saat: 16:30.
Burda nerde itiraf ediyor açıklsana bir? ne alaka?Birisi ford motor company biri ford otosan? Ne alaka?Ford otosandan bahsediyoruz sen ford motor bahsediyorsun... Aralarında ford otosanda ortaklıktan başka hiç bir bağ yok... Ford otosan kendi planlarını yapan ve yatırım fizibilitesini kendi hazırlayan bir kuruluş... ABD den örnek vermen de garip olmuş...Ford motor zararederken bu yatırımlardan ford otosan ciddi karlar etti...
Birkere ford otosanın pazar alanın ve üretim maliyetleri ile rekabet ortamı bile farklı..... Allahım ya alanzo ne günlere kaldık..
1.2milyonla rekor kirilan yilda bile
13bin focus, 9bin puma
Diger fordlar listeye bile girememis..
2025'te focus da bitecek... kalacak pumaya
En çok satan 40 model listesinde mercedes, bmw, audi, kia... hiçbiri yok
Öte yandan bakiyorsun, en çok satan araba egea 59000+26000=85bin adet satmış.
Egeanın da son senesi....
Stellantisin umurunda degil
Yerine bir şey gelecek mi o da belli degil.
Eski üreticileri , hadi japonlari hariç tutayim, hepsini toplu mezara gömecekler. Oyle bir veda edecekler ki kimse de rahmetle anmayacak
Slogancılar gazcılar falan filan lar kayıplarda ? Neden yazılmıyor. Bir dönem idi öyle geçti mi.? Ne oldu. ? Birde sayfa sayfa KY modunda amaaaaaa aracı kurum analisti pozunda yazan birisi vardı ? O da kayıplarda. Ne oldu iş yerinde pozisyonu falan mı değişti o arkadaşında?
Son düzenleme : Mathias; 08-01-2025 saat: 14:41.
Yer İmleri