Sayfa 851/903 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901 ... SonSon
Arama sonucu : 7222 madde; 6,801 - 6,808 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Hocam.. şu yapay zekaya bir de ihtiyarı sorsan?[emoji23]

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hahahahahah[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben geçmişte egegübrede en geç byd nin fabrikasınının bitmesine 6 ay kala hareketlenmeler bekliyorum demiştim..buda aşağı yukarı 2025 yılının üçüncü çeyreğine denk geliyordu... piyasa son yıllarda beklentileri çok geç satın aldığı için bunu söylemiştim...acaba birileri bu günden mi beklentiyi satın almaya başlıyor ??? çok ilginç...merakla bekliyoruz...

bu dede bize çok çektirdi ...umarım sabrımızın karşılığını da vermeyi unutmaz...
    eggub un prim yapmasını sadece byd ye bağlamak eggub u hafife almak olur. byd, arçelik, liman uzatma, bedelsiz potansiyeli, yüksek karlılık, temettü ihtimali.. Bunların hepsini hesaba kattığımızda ileriye dönük çarpanlar gayet uygun seviyede diyebiliriz bence.

3.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    eggub un prim yapmasını sadece byd ye bağlamak eggub u hafife almak olur. byd, arçelik, liman uzatma, bedelsiz potansiyeli, yüksek karlılık, temettü ihtimali.. Bunların hepsini hesaba kattığımızda ileriye dönük çarpanlar gayet uygun seviyede diyebiliriz bence.
    Aynen, bir de yatırımcıların çoğu daha bu hikaye yokken zaten poz almıştı, en çok da mevcut olan kıymetli varlıklarının değerinin henüz tam olarak ortaya çıkmamasından dolayıydı, sonraki gelişmeler ekstra bonus.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    doğrudur dostum...ama bana en heyecan veren olası bir byd ortaklığı veya satışıdır..o yüzden de zaman zaman bunu dile getiriyorum...onun dışındaki beklentileri de çok güzeldir..zaten geçmişte bu yüzden egegübre güvenli limandır diyorduk.....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Hocam.. şu yapay zekaya bir de ihtiyarı sorsan?[emoji23]

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Recep Gencer pinti mi diye sordum ne demiş yapay zeka [emoji23]

Recep Gençer'in "pinti" olup olmadığı hakkında kesin bir kanıya varmak zordur çünkü bu tür değerlendirmeler genellikle subjektif ve kişisel algılara dayanır. Ancak, mevcut bilgiler ve web sonuçlarına dayanarak bazı gözlemler yapabiliriz:

Kamu Algısı ve Yardımseverlik: Recep Gençer'in, meslek lisesi kurma, burs sağlama gibi sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunduğu bilinmektedir. Bu tür faaliyetler, kişinin pinti olmaktan ziyade cömert ve topluma katkıda bulunan bir birey olarak algılanmasını sağlayabilir.
    İş Dünyasındaki Tavırları: Gençer, iş dünyasında başarılı bir girişimci ve sanayici olarak tanınır. İş hayatında maliyetleri düşürme, verimliliği artırma gibi stratejiler izlemesi, bazıları tarafından yanlış anlaşılabilir ve "pinti" olarak yorumlanabilir. Ancak, bu stratejiler daha çok işletmenin sürdürülebilirliği ve karlılığı için atılmış adımlar olarak görülmelidir.
    Kişisel Hayat ve Algı: Kişisel olarak Recep Gençer'in pinti olup olmadığı konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır. Bu tür özellikler, genellikle kişinin çevresi ve onunla doğrudan etkileşimde bulunanlar tarafından belirlenir.

Sonuç olarak, Recep Gençer'in pinti olup olmadığı konusunda kesin bir yargıya varmak mümkün değildir. Kamuoyunda ve iş dünyasında cömertliği ve sosyal katkılarıyla tanınırken, iş adamı olarak aldığı ekonomik kararlar bazen farklı algılanabilir. Ancak, bunlar kişisel bakış açılarına ve yorumlara bağlıdır.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    doğrudur dostum...ama bana en heyecan veren olası bir byd ortaklığı veya satışıdır..o yüzden de zaman zaman bunu dile getiriyorum...onun dışındaki beklentileri de çok güzeldir..zaten geçmişte bu yüzden egegübre güvenli limandır diyorduk.....
    Doğrusunu isterseniz ben bu aşamada Limanı satacaklarına pek ihtimal vermiyorum. Ha gübre ye olsun liman a olsun çok çok iyi bir teklif gelirse neden olmasın tabi. Genel kurulda yönetim kurulu başkanı, istediğimiz rakamı verirlerse neden olmasın demişti gübre satışı için gülümseyerek.

Alıntı Originally Posted by kuzzzz Yazıyı Oku
    Recep Gencer pinti mi diye sordum ne demiş yapay zeka [emoji23]

Recep Gençer'in "pinti" olup olmadığı hakkında kesin bir kanıya varmak zordur çünkü bu tür değerlendirmeler genellikle subjektif ve kişisel algılara dayanır. Ancak, mevcut bilgiler ve web sonuçlarına dayanarak bazı gözlemler yapabiliriz:

Kamu Algısı ve Yardımseverlik: Recep Gençer'in, meslek lisesi kurma, burs sağlama gibi sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunduğu bilinmektedir. Bu tür faaliyetler, kişinin pinti olmaktan ziyade cömert ve topluma katkıda bulunan bir birey olarak algılanmasını sağlayabilir.
    İş Dünyasındaki Tavırları: Gençer, iş dünyasında başarılı bir girişimci ve sanayici olarak tanınır. İş hayatında maliyetleri düşürme, verimliliği artırma gibi stratejiler izlemesi, bazıları tarafından yanlış anlaşılabilir ve "pinti" olarak yorumlanabilir. Ancak, bu stratejiler daha çok işletmenin sürdürülebilirliği ve karlılığı için atılmış adımlar olarak görülmelidir.
    Kişisel Hayat ve Algı: Kişisel olarak Recep Gençer'in pinti olup olmadığı konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır. Bu tür özellikler, genellikle kişinin çevresi ve onunla doğrudan etkileşimde bulunanlar tarafından belirlenir.

Sonuç olarak, Recep Gençer'in pinti olup olmadığı konusunda kesin bir yargıya varmak mümkün değildir. Kamuoyunda ve iş dünyasında cömertliği ve sosyal katkılarıyla tanınırken, iş adamı olarak aldığı ekonomik kararlar bazen farklı algılanabilir. Ancak, bunlar kişisel bakış açılarına ve yorumlara bağlıdır.

Yapay zeka bile bi güzel cevap vermiş işte anlaya bilene! Hem şirketi şu anda aktif olarak Recep Bey değil Ahmet Bey yönetiyor icranın başı olarak.

8. Tavandan 1 Milyon 800 bin lota yakın vermişler dedenin işimi bu projelere kaynak lazım

Sayfa 851/903 İlkİlk ... 351751801841849850851852853861901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •