Sayfa 852/904 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902 ... SonSon
Arama sonucu : 7231 madde; 6,809 - 6,816 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Doğrusunu isterseniz ben bu aşamada Limanı satacaklarına pek ihtimal vermiyorum. Ha gübre ye olsun liman a olsun çok çok iyi bir teklif gelirse neden olmasın tabi. Genel kurulda yönetim kurulu başkanı, istediğimiz rakamı verirlerse neden olmasın demişti gübre satışı için gülümseyerek.
    var olan değerin 5-10 kat değerinde fiyat teklifleri verilirse ??? neden olmasın...ki çinliler de genelde o şekilde fiyatlar veriyorlar...en son yatırımcı ilişkileri ile görüştüğümde Çinlilerin 5-10 kat fiyatlar verdiklerini söylemişti...sanırım körfezde bir de nemport limanını almışlardı diye hatırlıyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    var olan değerin 5-10 kat değerinde fiyat teklifleri verilirse ??? neden olmasın...ki çinliler de genelde o şekilde fiyatlar veriyorlar...en son yatırımcı ilişkileri ile görüştüğümde Çinlilerin 5-10 kat fiyatlar verdiklerini söylemişti...sanırım körfezde bir de nemport limanını almışlardı diye hatırlıyorum...
    Neresi için fiyat vermişler 5-10 kat?
    Dediğim gibi, ancak öyle bir durumda satabilirler tabi tamamını veya bir kısmını.

Alıntı Originally Posted by executive Yazıyı Oku
    Tavandan 1 Milyon 800 bin lota yakın vermişler dedenin işimi bu projelere kaynak lazım
    Evet bende fark ettim ve az bir miktar verdim başka bir hissede pozisyon artırmak için. Dede mede değil piyasa veriyor işte.

4.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Neresi için fiyat vermişler 5-10 kat?
    Dediğim gibi, ancak öyle bir durumda satabilirler tabi tamamını veya bir kısmını.
    limanların 5-10 kat değer artışı yatırımcı ilişkilerinin benimle konuşurken söylediği bir şeydi...ileride sanayi şirketlerin manisaya yoğunlaşması ile körfezdeki limanları kullanma konusunda bir rekabet yaşanacaktır...buda ister istemez hizmet fiyatlarını artıracaktır...şirketler ihracat kanallarını sağlama alabilmek için limanlar ile uzun vadeli anlaşmalar yapmak zorunda kalacaktır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Tavanda bekleyen lot ne kadar acaba.
    teşekkürler

6.  Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    Tavanda bekleyen lot ne kadar acaba.
    teşekkürler
    275.000 adet

7.  Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    Tavanda bekleyen lot ne kadar acaba.
    teşekkürler
    412,142 lot tavanda alış için bekleyen lot sayısı. 245 adet emir
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

8. şuan bildigim hala ege gubre çogu hisseden bayagı ucuz ve beklentili ...zor bir hisse ama bilançolarında giderek guzelleşecegi aşikar...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 852/904 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •