Sayfa 395/624 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495 ... SonSon
Arama sonucu : 4988 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,424
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Dolar avro karşısında %10 güçlendi biz ise kari tradercılar için doları baskılıyoruz hala ve bu bir zaman sonra patlar yukarı lastik yada banki jamping gibi.

Burada önceden yazdığım gibi aylığımız kırık ve bu genellikle çoğu hissede 400 gün sürer.YTD.
    Yatırımcısına çıkıp iki kelam etmeyen vizyonu nedir hedefi nedir beklentisi nedir belli olmayan şirketin değil 400 günü 4 günü olsa ne yazar!Yatırım yatırım dediler milleti uyuttular fabrika birleştirdi genel müdür değişti eeee en son attığı kap 27 Kasım 2024 yani 44 gündür tık yok o gün kağıt 11000 şimdi 9777 bu kadar vurdumduymaz şirket olabilir mi?Çıkıp biz bu işi kotaramadık desin bir şey demem ama böyle sus pus olması zorumuza gidiyor!!!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,421
    TTRAK gibi yada Aksa CCola Gibi Kurumsal bir şirket değil. Merdiven altı üretim yapan da diyemem . Kendi halinde Küçük bir şirket sayılır hatta aile şirketi denecek kadar da küçük bir şirket. Fazla şeyler de beklememek lazım. Şirketin kasası nakit dolu Öz varlık karlılığı yükselecek ve en önemlisi KDV den de muaf bir şirket oldu . Alın atın kenara zaten ne halt olacağı ne kadar karlı olacağı Yıllıklandırılmış karlılık verileri ile ve Yıllıklı Favök verileri ile ve en önemlisi HB kar verileri ile BU YIL ORTAYA çıkacak.
    2024/4. Qtr verileri ve 2025 I. II. Qtr verileri gelince bokunda boncuk var mı diye bakacağıız. Bu Yıllıklandırılmış veriler her Qtr daha iyileşmeli. Takmayın kafanıza ben gene de bu firmaya inanıyorum sürekli topluyorum. 2025 de önümüze güzel veriler ile gelecek.
    Hayırlı Pazarlar.

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Yatırımcısına çıkıp iki kelam etmeyen vizyonu nedir hedefi nedir beklentisi nedir belli olmayan şirketin değil 400 günü 4 günü olsa ne yazar!Yatırım yatırım dediler milleti uyuttular fabrika birleştirdi genel müdür değişti eeee en son attığı kap 27 Kasım 2024 yani 44 gündür tık yok o gün kağıt 11000 şimdi 9777 bu kadar vurdumduymaz şirket olabilir mi?Çıkıp biz bu işi kotaramadık desin bir şey demem ama böyle sus pus olması zorumuza gidiyor!!!
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Filozof üstad problem yönetim temel teknik vs değil Suriye. Sorunun çözümüne göre yön belirlenir diye düşünüyorum ytd

4.  Alıntı Originally Posted by 0634 Yazıyı Oku
    Filozof üstad problem yönetim temel teknik vs değil Suriye. Sorunun çözümüne göre yön belirlenir diye düşünüyorum ytd
    Sayın 0634,
    Kap atmanın, şirket yatırımları hakkında düzenli bilgi vermenin Suriye sorunu ile ne ilişkisi var anlayamadım. Filozof beyin dile getirdiği konular şirketin genel sorunları. Suriye sorunu yokken ya da böyle değilken de bu sorun vardı. Cemaliyüz evvelini biliyoruz şirketin.

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,424
     Alıntı Originally Posted by 0634 Yazıyı Oku
    Bu grafigi cizdirenin hiç mi sucu yok?Bu grafigi cerceveletip asmak lazim!Fabrika yaptik yatirim yaptik yatirimcinizin anasini aglattik diye!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6. Pandemi, Ukrayna-Rusya, Suriye Somali Kamboçya herkes suçlu, hepsi sebep ancak kıçında kot pantolon üstünde atletle ağzında sakızla geviş getirerek yatırımcılara hitap eden ciddiyetsiz lakayt gevşek anlayış muteber öyle mi? Hedef 9200 demiştim, oraya da bişey kalmadı artık. Bu hissede sorun rahmani değil de şeytani zihniyet ve bunun çanakçısı her yerden y( alıyorum) diye millettin parasına göz diken kötülerdir. Çok insana sebep oldular millete gaz vererek. Yok 12000 altı yok, 11000 altı yok, 10000 altı zinhar olmaz derken gördünüz mü altı üstü ters indikatörler? Çok biliyordunuz, İvedik efendinize toz kondurmuyor, uçuyor kaçıyordunuz ve sonuçta diliniz kaçtı mı bir tarafınıza ??? Hadi yapın güzellemelerinizi; fabrika açtık, F/K mız düşük , Dingiliz biz diye yazın da eğlenelim birlikte

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,421

Dip NoT: Deniz43
    Kuzey Amerika ya ihracat yapan şirketlerin önemi artıyor !
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,424
    Dolar 35.50 sallayan yok Egeeni!

Sayfa 395/624 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •