Sayfa 419/475 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by Noname34 Yazıyı Oku
    687.000 hesap şisecam hissesi taşıdıgını okumuştum twitterda ama şise sayfasında 1 üye 2 ziyaretçiden fazlasını görmedim bu bana ilginç geldi ....

yatırım tavsiyesi değildir
    Mümkündür fazlası bile vardır hc. Hayaller satılır adlı projesi var epey zamandır.. ytd

2. Buranın boş olması yazım açısından söylemiştim zaten. Yazan yok, ben yazınca da kızan çok. Bırakında yazayım.. ytd

3. Alan yok satanı satayım.

Satmirem ulaa satmireeem

Ytd

4. 200 haftalık hareketli ortalmasi 32.48 TL bakalim yabancı nasıl hareket edecek Yatırımcısına sabırlar dilerim ..
    Yatirim tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by Noname34 Yazıyı Oku
    200 haftalık hareketli ortalmasi 32.48 TL bakalim yabancı nasıl hareket edecek Yatırımcısına sabırlar dilerim ..
    Yatirim tavsiyesi değildir
    Sadece bunda mı? Bu ne ki oraya gelse bile o haliyle çok daha beterleri var, elbette çok iyileri var. Yani beterin beteri var ve bu süreçin dönüşü ne olacak, ne kadar zamana yayılacak asıl mesele orada. Ytd

6. Yabancida 200.600.000 lot hisse gözüküyor piyasanin gözü bu lotlarin üstünde ...
    Yatırım tavsiyesi değildir

7.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    nereden baksan tutarsızlık tam hayallerin dile getirildiği cümleler hatta işhol olursa çıkarım temennisi bile yanlış hamle.

1)2020de 4-5 lira idi hisse şimdi 40 lira 10 kata yakın artmış sizin hedefiniz de 10 kat.valla biz zengin olmadık burada değil 5 yıl 10 yıla yakın elinde şişe tutan adam var onlar da zengin olmadı hatta sövüyorlar hala
    2)TL bazlı hedef koyarsanız zaten hiçbir zaman zengin olamazsınız.
    3)portföyü %90 şişe ile 5 yıl taşımak yatırım stratejisi değil kumardır.elde matematiksel veri öngörü projeksiyon olmadan gidip kıbrısta all-in yapmaktan farkı yok.
    4)tek korkum ishol demişsiniz dua edin olsun yoksa zaten 4 doları görmesi hayal olur.froto kchol bünyesinde iken gideceği yere gitmedi mi kendi başına mı gitti 1000 liraya?
    5) 5 yılda tl bazında 10 kat artış sizi FAZLASI İLE zengin edecek ise burada benim gibi FAZLASI ile zengin olmuş arkadaşlar var bir türlü hissedemiyoruz
    Şişe diger hisseleri bunyesine almadan zaten 4 lira idi. Trakya anacm denizli belli yuzdelerle sahipti sise. Sodaya ise yanlis hatirlamiyorsam %30 du sisede ki payı.

Bunların hepsini bunyesine alınca zaten fiyat 12 ler olacaktı. Bu hisse aslinda 2020 agustos 2025 arası 3 kat gitmistir 10 kat degil .

Grafikelrde 2020 agustos oncesinn hicbir anlami yoktur

8. Adnan bali geldigi icin takipdeydm , bugun yuklu sekilde alım yaptım . Bu hissede prim felan yok 65 b kasada nakiti var . 35 b alacagi var . Borcuda var yatirimida var.

Gecen sene ki brut karı devam ettirse suan zaten 70 lira idi. Oyuzden ahmet kırmanı gonderdiler .

Saxma sapan hisseler yeni arzlar siseden daha yuksek piyasa degeri. Hikaye yazarsa gider , yıllık %30 net karla calismasi lazim gecen seneki gibi . Bu sene bu marj %20 olacak gibi .

%30 a cikarsa marj 30 b yillik karları gosterir. 2027 ye .

Sayfa 419/475 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •