Sayfa 87/1006 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 689 - 696 arası.

Konu: Viop LXII

bu goldi formasyonu tamamlamış..sanki trumpın savaşanları barıştırmasını bekliyor..2800 geçilmezse yer çekimi kuvveti devreye girer..aylık grafik olduğu için 3-4 ay kuyruğu dik tutabilir..izlemek lazım..gram altın için bir şey diyemem..ons düşer dolar çıkar dengeyi bulur ama dolar ons aynı yönde gitmeyebilir duble kazanç olmayabilir..Sindoma altıncı o daha iyi analiz eder..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2. Ayasofya bu akşam sessiz,paraları ezmeye gitti gelemedi herhal
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    yanlışsın abi

bu sene devlet 70 milyar dolar açık veriyor (önceki mesajımda yazdım )

hazinede para mara yok...

habire karşılıksız PARA basıp, sürüyorlar piyasaya

doları bekliyoruz sadece

DEMALÜASYON olsun, dolar bi fırlasın... görecem ben o zaman hazine para vaamıııı.... yokmu ?
    Çıtak bu ülkenin insanı milyon tane soruna ses çıkarmaz ama emin ol memur ve emekli maaşını 1 ay geç ödersen ülkede savaş çıkar.. Bunu tüm siyasiler bilir...Önemli konudur..

Zaten adamlar maaşları TL ile ödüyor...Neden ödeyemesin ki? İhracat yapıp TL mi bulmamız lazım Bas parayı, öde yapar geçer. Enflasyon artmasından mı çekinecek..?

Enflasyon düşürmeye çalışan ülkede dolar falan çok artmaz...Bunu burada defalarca yazdım. Artmadı , artmaz da...
    Mehmet görevde kaldıkça en ufak bir devalüasyon korkum yok. Seçim sonu kasıtlı olarak devalüasyon yaptı Memed abi. Sonradan enflasyon hortladı iyice..O yüzden ölse doları tekrar serbest bırakmaz..

4.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku

bu goldi formasyonu tamamlamış..sanki trumpın savaşanları barıştırmasını bekliyor..2800 geçilmezse yer çekimi kuvveti devreye girer..aylık grafik olduğu için 3-4 ay kuyruğu dik tutabilir..izlemek lazım..gram altın için bir şey diyemem..ons düşer dolar çıkar dengeyi bulur ama dolar ons aynı yönde gitmeyebilir duble kazanç olmayabilir..Sindoma altıncı o daha iyi analiz eder..
    2450-2500 arasından alma niyetim vardı bakalım olacak mı? Altın-gümüş karışık bir sepet yapacağım..Olmazsa almayız bizde

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Yılın ilk tradelerim hayal kırıklığı oldu ..bakalım bundan sonra ne olacak ..

Geçen senede ilk başta kötü başlamıştım sonra düzeldi , umarım bu sene de öyle olur.

Şimdi 11246
    cuma günü 11565 destek dedim saat 16.30da sert bir barla kırıldı.. sen longları kapatmadın ve onlara paçal yapıp salıya kadar dayandın sonra reverse oldun rahatladın..cuma bu hareketi yapsan salıya kadar elinde şort tutar iyi para yapardın..9900 altına kayarken sen neden longta ısrar ettin anlamadım ama demek ki farklı bir plan kurdun..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Çıtak bu ülkenin insanı milyon tane soruna ses çıkarmaz ama emin ol memur ve emekli maaşını 1 ay geç ödersen ülkede savaş çıkar....Bunu tüm siyasiler bilir...
    Zaten adamlar maaşları TL ile ödüyor...Neden ödeyemesin ki? İhracat yapıp TL mi bulmamız lazım Bas öde yapar geçer. Enflasyon artmasından mı çekinecek..?

Enflasyon düşürmeye çalışan ülkede dolar falan artmaz...Bunu burada defalarca yazdım. Artmadı , artmaz da...
    Mehmet görevde kaldıkça en ufak bir devalüasyon korkum yok. Seçim sonu kasıtlı olarak devalüasyon yaptı Memed abi. Sonradan enflasyon hortladı iyice..O yüzden ölse doları tekrar serbest bırakmaz..
    Umarım ödemezler bunların maaşlarını zaten 3 kurus maaslarina göz dikilmiş görünüyor
    Emekli maaşına laf edenleri görünce bistteki aylardır çıkamayan hisseler için çok söze gerek yok
    Çok uzun sürebilir bu bitik piyasa erken seçim için artık insanların harekete geçmesi lazim konuşulacak konusuldu
    İlk iş chp başındaki kripto akp liyi indirmek olmali

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    yanlışsın abi

bu sene devlet 70 milyar dolar açık veriyor (önceki mesajımda yazdım )

hazinede para mara yok...

habire karşılıksız PARA basıp, sürüyorlar piyasaya

doları bekliyoruz sadece

DEMALÜASYON olsun, dolar bi fırlasın... görecem ben o zaman hazine para vaamıııı.... yokmu ?
    MB günlük 2 milyar TL, gecelik faiz basarak veriyor, zenginlere.
    Zarar 700 milyara ulaşmış..

Cengiz hld. aylık geliri 90 milyon usd civarında..(ciro değil, kazanç)

Bu zengin ettikleri 1 müteahhit..!!

Kalanı da sen hesapla [emoji846]

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sindoma abi sende mertabim gibi Petkoşcuumu ısıtıp ısıtıp servis ediyon, iyiki bi suyuniçinde kaldık napim eşek uyuz cıktı bir türlü yularını kopartıp arı sokmuş gibi gidmiy.
    Neyise
    Laf açılmışken bak şindi aklıma geldi, senin sözün vardı, alınca yazarım dediydin. Unutma
    Alınca bana özelden yaz,
    kenarda azbişii para ayırdım sen alınca onuda gömeyim
    özelden yazıcam ilk alışa başladığım yerden.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 87/1006 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •