Sayfa 660/674 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670 ... SonSon
Arama sonucu : 5391 madde; 5,273 - 5,280 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by KARTAL26 Yazıyı Oku
    ASELSAN, Yeni Radar Entegrasyon Merkezinde*Üretime Başladı Hayır (No) Hayır (No)Hayır (No) ASELSAN,*tasarım, test ve seri üretim kapasitesini artırmaya yönelik yatırımlarını*sürdürmektedir. Şirketimiz,*son yıllarda AESA tabanlı radar teknolojilerinde çok önemli bir mesafe kat*etmiş, dünyanın önde gelen radar tasarım ve üretim merkezlerinden biri haline*gelmiştir. Bu doğrultuda, özellikle yurtdışı siparişlerde ciddi bir ivme*yakalamıştır. ASELSAN,*bu talep artışını karşılamak amacıyla, 50 milyon ABD Doları yatırımla hayata*geçirdiği Radar Entegrasyon Merkezini bu yıl başında devreye almış, önemli bir*kapasite ve verimlilik artışı sağlamıştır. Ayrıca,*planlı siparişler ve büyüme hedefleri doğrultusunda, şirketin mevcut radar*üretim kapasitesini 3 katına çıkaracak olan ilave bir tesisin yapımına da bu*yıl itibarıyla başlanmıştır. Toplam 73 bin m2 kapalı alana sahip olacak bu*tesisin 2027 sonunda tamamlanması hedeflenmektedir.
    Kendime Notlar:
    Aselsan ürünleri hem özellikle radar ve telsiz iletişim sistemleri nato da hemde tüm dünyada kendini zaten isbatlamıştı, klasik antenli radar sistemleri yerini hızlı karar verebilen hareketli araçla tümleşik ve yazılımsal hatta yapay zeka ile hızla entegre olabilecek bir kapasiteye sahip olması kararvericilerin işlerini oldukça kolaylaştıran bir teknoloji olması sebebiyle yerini AESA radarlarına bırakıyor bundan böyle parası yeten her askeri unsur bu teknolojiyi kullanmaya kendilerini mecbur görecekler, üreticisi az olduğundan pazarı oldukça büyük ve kar marjlarıda çok yüksektir.

Teknik açıdan bakarsak benim için bundan böyle 2$ sağlam destek olup 1.80$ seviyesinin altınıda bir daha görmeyecektir, 2,30$ üzerinde kalabilirse 3$ akadar önü açık

ASELSAN*ile STM arasında deniz platformlarına yönelik; Radar, Elektronik Harp, Elektro-Optik, Haberleşme, Seyrüsefer ve Silah Sistemlerinin tedariki kapsamında toplam*tutarı 36.700.000,- Avro olan sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme kapsamında*teslimatlar 2025 ile 2028 yılları arasında gerçekleştirilecektir.

3.  Alıntı Originally Posted by KARTAL26 Yazıyı Oku
    ASELSAN*ile STM arasında deniz platformlarına yönelik; Radar, Elektronik Harp, Elektro-Optik, Haberleşme, Seyrüsefer ve Silah Sistemlerinin tedariki kapsamında toplam*tutarı 36.700.000,- Avro olan sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme kapsamında*teslimatlar 2025 ile 2028 yılları arasında gerçekleştirilecektir.
    Sayın Kartal, bist te böyle sipariş alan başka bir şirket var mı diye düşünüyorum. Sanıyorum siparişlere yetişebilmek için Anadoluda başka şehirlerde de ilave fabrikalar kuruluyor. Bist'in 1 numarası olacağız yakında...
    ytd.

Alıntı Originally Posted by fortune Yazıyı Oku
    Sayın Kartal, bist te böyle sipariş alan başka bir şirket var mı diye düşünüyorum. Sanıyorum siparişlere yetişebilmek için Anadoluda başka şehirlerde de ilave fabrikalar kuruluyor. Bist'in 1 numarası olacağız yakında...
    ytd.
    Bofa cuma günü (dün) 139.274.736 TL.lik net alım yaptı yine. Bakalım bu alışlar ne zamana kadar sürecek.Zira aldıklarını kusmaya başladığı zaman milyarlık siparişler bile fayda etmiyor. İnşaallah bu sene bir bedelsiz patlatır da 3 haneli rakamlara geçeriz.

5.  Alıntı Originally Posted by KARTAL26 Yazıyı Oku
    Bofa cuma günü (dün) 139.274.736 TL.lik net alım yaptı yine. Bakalım bu alışlar ne zamana kadar sürecek.Zira aldıklarını kusmaya başladığı zaman milyarlık siparişler bile fayda etmiyor. İnşaallah bu sene bir bedelsiz patlatır da 3 haneli rakamlara geçeriz.
    eski hissem zamanında cok ekmegini yedim ...bence son dönem işler daha olumlu gidecek gibi duruyor ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

ASELSAN 2024 son çeyrekve yılsonu kar beklentileri:

ASELSAN için beklenti açıklayan ilk kurum Ünlü & Co oldu. Kurum Aselsan’ın son çeyrekte 50.676.000.000 TL hasılat elde edeceğini ve çeyreklik 7.177.000.000 TL net kar elde edeceğini tahmin etti. Aracı kurumun çeyreklik FAVÖK beklentisi 12.581.000.000 TL oldu. Ünlü & Co beklentileri, hasılatın yıllık bazda %2, FAVÖK’ün %31 ve net kârın ise %20 oranında artacağına işaret etti.

Aselsan için beklenti açıklayan ikinci kurum Ak Yatırım oldu. Kurum Aselsan’ın son çeyrekte 55.736.000.000 TL hasılat elde edeceğini ve çeyreklik 7.401.000.000 TL net kar elde edeceğini tahmin etti. Aracı kurumun çeyreklik FAVÖK beklentisi 13.957.000.000 TL oldu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,542
    Blog Entries
    3
    Ses deneme....
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

8. .. ne çok hatırlar mısın, aşiyan yollarından ...

Sayfa 660/674 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •