Sayfa 342/398 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392 ... SonSon
Arama sonucu : 3181 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. Toplama biriktirmeye devam

Çok sıkıldım satıyorum Çıkarken attığın iftira için bi özür de dilse imiş keşke.

Şu yazıların üzerinden 2 sene geçecek nerede ise!! 2 SENE. Bu adamlar en az 5 sene toplayacaklardı oysaki 3 seneleri daha var yani toplama / biriktirme yapmak için.

O zamanlar ne kadar mantıklı ne kadar güzel yazılar geliyordu değil mi bir çoğunuza. 5 seneyi 5 hafta ile falan karıştırıyorlardı herhalde. Yada sen topla biz satıyoruz mu demek istiyorlardı bazıları!!!

2022 1 dolar temettücüleri 2023 toplama / biriktirme mottoları sloganları ile 500 küsür milyon lotu iyi yedirdiler millete walla. Full mesai çalışıyorlardı hali ile.
    O 500 küsür milyon lot şimdi oldu 1 milyar lot. Yani Nerede ise 25 milyar tl.

Çok güzel hareketler bunlar,,20 şer kademelerde 3 tur.
    Yıl sonuna kadar hep böyle yapsa süper olur.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Suriye yeni yönetimi,*Türkiye sınırından gelen ithal ürünlere uygulanan gümrük vergilerini yüzde 300 ila yüzde 500 arasında artırdı.
    Aha da işte.

4.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Suriye yeni yönetimi,*Türkiye sınırından gelen ithal ürünlere uygulanan gümrük vergilerini yüzde 300 ila yüzde 500 arasında artırdı.
    Aha da işte.
    Adamlar tanklarını Şam'a 10dk.'lık mesafeye yerleştirmiş ama Şam fatihi olmayı başaramamışlar

5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku

Toplama biriktirmeye devam

Çok sıkıldım satıyorum Çıkarken attığın iftira için bi özür de dilse imiş keşke.

Şu yazıların üzerinden 2 sene geçecek nerede ise!! 2 SENE. Bu adamlar en az 5 sene toplayacaklardı oysaki 3 seneleri daha var yani toplama / biriktirme yapmak için.

O zamanlar ne kadar mantıklı ne kadar güzel yazılar geliyordu değil mi bir çoğunuza. 5 seneyi 5 hafta ile falan karıştırıyorlardı herhalde. Yada sen topla biz satıyoruz mu demek istiyorlardı bazıları!!!

2022 1 dolar temettücüleri 2023 toplama / biriktirme mottoları sloganları ile 500 küsür milyon lotu iyi yedirdiler millete walla. Full mesai çalışıyorlardı hali ile.
    O 500 küsür milyon lot şimdi oldu 1 milyar lot. Yani Nerede ise 25 milyar tl.
    Piyasa öğretir.. Bi atasözünün dediği gibi "ders sen öğreninceye kadar devam eder"

Başarılı yatırımcı olarak görülen kişileri araştırırsanız piyasaları öğrenmeleri 5-10 yıl zamanlarını almıştır.

6. ereğlideki sıkıntı büyük.oyakla çalışan maaşlı elemanların yönetimde ancak bu kadar .patron olmayınca böyle oluyor.tukaşı araştırın nasıl kaça ne şartla satıldı birde enteresan yıllarca zarar bilnço ve bedelli artırımlı bir yönetim tarzıyla finalde satıldı .enteresan bi satıştı.sonra hektaş hali ortada bi anda ne hale geldi şirket o zirvelere çıkan şirket batık bilançolu kötü yönetimli oldu .ereğlide sırada gibi .bu maaşlı elemanların yönettiği işgrubu var birde oda işfinans sendromu yaşadı enteresan bi % 35 pay borsada nominal altı el değiştirdi.toplayan kişi ler kim aaaa bu tukaşı alan kişiler .vay beee .işfinas hala toparlanamadı sürünüyo .bunlar araştırılması gerekn durumlar .en azından devletimiz bu konularda bir denetleyici atamalı buralara neler oluyor .önemli izle incele araştır.ereğli devasa öncü borsanın lideri ne hale getirildi.

7. bu arada şişe cam daki şişeleme olayı devam ediyor. maaşlı elemanların yönetimindeki şieşeleme .yazık

8.  Alıntı Originally Posted by propolis Yazıyı Oku
    ereğlideki sıkıntı büyük. tukaşı araştırın nasıl kaça ne şartla satıldı.
    Madem konu tukaş'tan açıldı ilginç bir bilgi paylaşayım. Rastgele indirdiğim 13 Ağustos 1999 tarihli Borsa Günlük Bültenin'de borsanın işlem adedi şampiyonu Tukaş TL işlem hacmi olarak Dohol ufak farkla birinci tukaş 2nci. Sahol 3ncü
    Nasıl böyle oldu bilemiyorum, diğer günlere bakmaya üşendim ama Arkasından atıp tutmayın

Sayfa 342/398 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •