Sayfa 1049/1060 İlkİlk ... 495499499991039104710481049105010511059 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 8,385 - 8,392 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. S.A Onur kardeşim 01.02.2021 de çbs boya ve çbs oto boyaları çbs holdinge devir işlemleri sonucu ile alakalı bir bilgin var mı...Bir de bu işlem gerçekleşmiş olduysa bu şrtk lere faydası olur mu>>> printaş ve boya ikisi bir den mi borsaya açılır çbs holding bünyesinde mi işleme açılırlar.

2.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    S.A Onur kardeşim 01.02.2021 de çbs boya ve çbs oto boyaları çbs holdinge devir işlemleri sonucu ile alakalı bir bilgin var mı...Bir de bu işlem gerçekleşmiş olduysa bu şrtk lere faydası olur mu>>> printaş ve boya ikisi bir den mi borsaya açılır çbs holding bünyesinde mi işleme açılırlar.

Çbs holdinge devir işlemleri ilk defa sizden duyuyorum yazın eksik duruyor veya konuyu karıştırmış olabilirsin böyle bir bilgi tescil edilmedi. Çbs holdingin çbs boyadan alacağına karşı çbs boyanın portföyünde bulunan çbs oto boya hisselerinden alacağına karşılık tahsis edilmesini istemiş ve SPK tarafın bu reddedilmişti çbs boyanın tasfiyesinden en çok alacaklı olan çbs printaş çbs holding tasfiye masasından kalan paya göre alacaklı durumda olur çbs oto boyalarının paylarından hak iddia edemez ancak değerleme raporlarının raiç(defter değeri) değeri ve piyasa değeri ortalamasına göre pay değeri ağırlıklı ortalama üzerinden hesaplanır alacağı konusu tasfiye olan şirketin varlıkları nakdi veya ayni olarak bölüşülebilir.

Şahsi düşüncem printaş ve boyanın birleşmesi şimdilik mümkün değil gibi ikisi birden borsaya dönme şansı uzak duruyor . Çbs holding bünyesinde borsaya dönme şansı hiç yok çünkü halka açık şirket halka açık olmayan şirketle birleşemez geriye holdingin çbs printaş bünyesine devir olmak süretiyle işleme açılma şansı kalıyor bizim tosuncukta tek hakim ortak çbs holding olduğuna göre takaslardaki hareketler bu yüzden olabilir.
    Diğer konu ise şirket merkezlerinin maltepeye toplanması bu durumda iyi gelişmelerin olduğu yönünde düşüncelerimin bir dayanağı yok sadece tahmin.

3. [QUOTE=2onur2=;6963629]Çbs holdinge devir işlemleri ilk defa sizden duyuyorum yazın eksik duruyor veya konuyu karıştırmış olabilirsin böyle bir bilgi tescil edilmedi. Çbs holdingin çbs boyadan alacağına karşı çbs boyanın portföyünde bulunan çbs oto boya hisselerinden alacağına karşılık tahsis edilmesini istemiş ve SPK tarafın bu reddedilmişti çbs boyanın tasfiyesinden en çok alacaklı olan çbs printaş çbs holding tasfiye masasından kalan paya göre alacaklı durumda olur çbs oto boyalarının paylarından hak iddia edemez ancak değerleme raporlarının raiç(defter değeri) değeri ve piyasa değeri ortalamasına göre pay değeri ağırlıklı ortalama üzerinden hesaplanır alacağı konusu tasfiye olan şirketin varlıkları nakdi veya ayni olarak bölüşülebilir.

Şahsi düşüncem printaş ve boyanın birleşmesi şimdilik mümkün değil gibi ikisi birden borsaya dönme şansı uzak duruyor . Çbs holding bünyesinde borsaya dönme şansı hiç yok çünkü halka açık şirket halka açık olmayan şirketle birleşemez geriye holdingin çbs printaş bünyesine devir olmak süretiyle işleme açılma şansı kalıyor bizim tosuncukta tek hakim ortak çbs holding olduğuna göre takaslardaki hareketler bu yüzden olabilir.
    Diğer konu ise şirket merkezlerinin maltepeye toplanması bu durumda iyi gelişmelerin olduğu yönünde düşüncelerimin bir dayanağı yok sadece tahmin.[/QUOTE.......Mesele senin dediğin gibi ben yanlış anlattım çbs boya da holdingin iştiraki değil mi resmiyet de %25 pay boyanın o pay ne olur birde onur kardeşim kanuna uyan kim yüzlerce tabela firması spk tarafından onaylanıp borsaya kote olmadımı bende her iki hissedende orantılı var net bir bilgi alamıyorum ney nasıl olacak geçen ilk yazdığım gün borsayla alakalı bir bilgi almıştım onun sonucunu öğrenemedim daha bil aldpğım kişi şu an işim var dedimi bekliyoruz mecburen.

4. Bilgiyi netleştirdimmi resmi sayfalardan önce hiç bekletmeden paylaşacağım.

5.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Çbs holdinge devir işlemleri ilk defa sizden duyuyorum yazın eksik duruyor veya konuyu karıştırmış olabilirsin böyle bir bilgi tescil edilmedi. Çbs holdingin çbs boyadan alacağına karşı çbs boyanın portföyünde bulunan çbs oto boya hisselerinden alacağına karşılık tahsis edilmesini istemiş ve SPK tarafın bu reddedilmişti çbs boyanın tasfiyesinden en çok alacaklı olan çbs printaş çbs holding tasfiye masasından kalan paya göre alacaklı durumda olur çbs oto boyalarının paylarından hak iddia edemez ancak değerleme raporlarının raiç(defter değeri) değeri ve piyasa değeri ortalamasına göre pay değeri ağırlıklı ortalama üzerinden hesaplanır alacağı konusu tasfiye olan şirketin varlıkları nakdi veya ayni olarak bölüşülebilir.

Diğer konu ise şirket merkezlerinin maltepeye toplanması bu durumda iyi gelişmelerin olduğu yönünde düşüncelerimin bir dayanağı yok sadece tahmin.
    Mesele senin dediğin gibi ben yanlış anlattım çbs boya da holdingin iştiraki değil mi resmiyet de %25 pay boyanın o pay ne olur birde onur kardeşim kanuna uyan kim yüzlerce tabela firması spk tarafından onaylanıp borsaya kote olmadımı bende her iki hissedende orantılı var net bir bilgi alamıyorum ney nasıl olacak geçen ilk yazdığım gün borsayla alakalı bir bilgi almıştım onun sonucunu öğrenemedim daha bil aldpğım kişi şu an işim var dedimi bekliyoruz mecburen.

6.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    Mesele senin dediğin gibi ben yanlış anlattım çbs boya da holdingin iştiraki değil mi resmiyet de %25 pay boyanın o pay ne olur birde onur kardeşim kanuna uyan kim yüzlerce tabela firması spk tarafından onaylanıp borsaya kote olmadımı bende her iki hissedende orantılı var net bir bilgi alamıyorum ney nasıl olacak geçen ilk yazdığım gün borsayla alakalı bir bilgi almıştım onun sonucunu öğrenemedim daha bil aldpğım kişi şu an işim var dedimi bekliyoruz mecburen.
    Çbs boya yatırım kuruluşu çbs boyaya en büyük yatırımı yapan çbs holding çbs holdingin çbs boyadaki iştiraki sorundan anladığıma göre %25payı var.
    Senin açından yazdığın gibi okursak çbs boya kurumsal bir şirket %25 pay boyanın demişsin olabilir halka açık şirket paylarını geri alabilir SPK na göre yönetmeliklere ve kurulun alacağı kararlar payların iktisabı hakkında uyulması gerekenler belirtilecektir. Büyük Sermaye şirketleri genelde iştirakleri üzerinden yürürler iştiraklerin halka arzları hakim şirketlerin çbs holding gibi bir çok sorundan uzak tutar holding zarar görmez.
    Eğer çbs holdingin çbs boyada olan %25 iştiraki çbs boyanın tasfiyesinde maddi bir değer kalmazsa fesih kararı alınır ve şirket sona erer o paylar artık değersizdir.
    (Fikri sınai marka değerleri kurucuların hakları nasıl bir hukuki mülkiyet hakkı sağlar araştırmak lazım)

7.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    e baba işte tecrübe en kıymetli hazine zamanla satın alınabiliyor.
    E baba işte tecrübe en kıymetli hazine zamanla anlıyor insan, nokta diyemiyorum kızı ve damadı olacak kişi vede kendisi bu noktalı virgül aslında satılık bir şey yok gerçekler ve gerçeklerin fiyatı nedir anlaşma ve fedakarlıktır sayıların değil niyetlerin gerçek olması asıl olan sayılara takılan insanın hedefi olmaz evide varsa oda fazla durmaz.
    Adı enflasyonsa gerçek olan elinde olandır cebindekine fazla güvenme. Günü geldiğinde cebindeki parayı alan hayatta kim bilir nelerini alır.

8.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Pardon, hangi maddiyattan bahsediyorsun anlayamadım. Bi açıklar mısınız?
    Ne oldu maddiyatmı felsefemi ağır bastı görünen ne olması gereken ne göründüğün gibi olduğun gibi mi.

Sayfa 1049/1060 İlkİlk ... 495499499991039104710481049105010511059 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •