Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
yabancı buraya şuanda gelmez geldiği tek enstrüman faiz keş para
adam ne gelsin muhalife her gün ülkede dava var ,
veriler kalem oynaması ile dolu,
zaten bofa raporu yayınlandı cary trader devam diyorlar ,
enflasyonda ivme aşağı görmek istiyorlar maaş vericem diye 2 nin üzerinde gelecek veriyi 1 yapmayla kimse gelmez , bak raporda cari açaığa dikkat diyor bozulma belirtisi var diyor ,
sonuç olarak bu adamlar bu piyasaya tam anlamıyla güvenmiyor.Nisan Mayısyta bir daha bakarız bana göre
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
19s
Karahan: Hanehalkı enflasyon beklentileri iyileşmeye başladı https://foreks.com/haber/detay/6787d...smeye-basladi/
külliyen yalan dışarı bir çıksın sorsunlar bakalım millet yüzlerine ne diyecek
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
hadi pala galdır gel bekliyoruz seni köşede![]()
Dini tartışmaların bir sonu yok. Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim. Eğer benim suç işlememi önleyecek şey cehennem korkusu ise e o zaman ben ********in önde gideniyimdir.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
İMAN EKSİKLİĞİ...süphe içindeler.
Yoksa GAYBA(Ahiret-cennet-cehenneme) tam olarak inanan bunlarda ASLA ISRARCI olamaz.
A.DİLİPAK demişti; ''AKP belediye teşkilatında bile 30 meclis üyesinden sadece birisi namaz kılıyor'' demişti...AKP, dindar vs değil yani.
veya uydurdukları bir yalan var.
BUNU VATAN İÇİN YAPIYORUZ...VEYA AKLAMAK İÇİN UMREYE GİDİYORUM..
Bence her insan, herşeyi kendince AKLAYACAK bir psikoloji geliştirebiliyor.GÜNAHIN İLKİ ZORDUR..gerisini psikoloji çözer.![]()
Yer İmleri