Sayfa 61/175 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon
Arama sonucu : 1397 madde; 481 - 488 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Bugün işler güçler hastane postane derken giremedim. Sabah açılışta döktürmüş akşama yine yoldurmus ama bir çabalama gayret var yani.
    Bize gayret değil hayret lazım.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Sokullu Paşa'nın payı 5.06 dan 5.71 olmuş. https://youtu.be/dARIZBF-LZw?si=ZxSD7GdBsPW62huu
    Hayret birseysin gelsin o zaman.. ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Çok uzun zaman oldu yfas ilk beşten çıkalı takaslarda ve bugün çiti ile yer değiştirdiler. Ytd
    Takaslar tabi bize gösterilen kısım derim her zaman ama bu kadar el değiştirmede gözden kaçmasın vesselam. Yabancı varmiydi bilemem ama sonuçta var gibi görünen kısımda yer değiştiriyorlar, uzun zaman önce Sokullu pasa giderken ilk beşten çıkmışti yfas yanlışım yoksa. Ama tabi adamların hangi hesaptan alıp yada satacagini bilemediğimiz gibi. Öyle aklıma geldi diye yazdım bir anlam çıkmasın elbette. Ne olduğunu bilmek mümkün değil. Ytd
    Vay be daha iki gün önce mı ne yazmıştım. Tecrübe var ama bir türlü sonuca gidemiyorum.. ytd

Hani böyle kendini Hagi gibi hissedersin ya çok iyisindir, günündesindir tamam bu sefer gol vuruşu olacak, adamın dibidir dedirten cinsten heyecanlanirsin, sonra direkten top aut a çıkar. Bu da mı gol değil dersin 😊 vay be.. ytd

Şirket kartında 5.06 görünüyor alimla ilgili kap yok ama önceki günlere göre kaptaki oran değişmiş 5.71 bilemedim yani..
    https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ya-holding-a-s
    Ytd

Sokullu Paşa'nın payı 5.06 dan 5.71 olmuş. https://youtu.be/dARIZBF-LZw?si=ZxSD7GdBsPW62huu
    Hayret birseysin gelsin o zaman.. ytd
    Bu vatandaşın çok fazla parası var herhalde...
    Petkime bu kadar para yatırarak ne yapabilir?
    Ne beklemekte?

Bir fikriniz var mı?

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Bu vatandaşın çok fazla parası var herhalde...
    Petkime bu kadar para yatırarak ne yapabilir?
    Ne beklemekte?

Bir fikriniz var mı?
    Daha önce yüzde 11 iken elindeki oran olasılıkları yazmıştım. Neydi o olasılıklar? Ben yazarken sayfa yenileniyor kıl oluyorum bu yüzden kısa oluyor yazılarım. Ytd

8. Buna ne denir bilemedim, What is this abi mi desek.
    17,51 dikkat etmek lazım aşağıda, yukarı doğru siyah trend 19.65
    Endex toparlarsa ki ben öyle umuyorum, bu seviyeleri dip yaparsa bakacağız artık.

Sayfa 61/175 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •