Sayfa 283/305 İlkİlk ... 183233273281282283284285293 ... SonSon
Arama sonucu : 2433 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1. y.ilişkilerine ulaşabilen var mı? asla açmıyor telefonu

2. senin hisse kere Allah bin defa belanı versin. çoğunu 44.30 dan satmıştım iyi ki de. kalanları da sabah 41.20 den satıp kurtuldum. bidaha senin kapına uğramam.yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

3. KAP: "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile 13.513.030 TL bedelle sözleşmesi imzalanmış ve 14.01.2025 tarihinde tarafımıza iletilmiştir"

Eyvallah Kap kaptır ama üç tane daire hibe alsanız Toki'den daha çok kazanırdınız bu yazılım işleri bu kadar ucuz olmamalı mı sanki
    "Hukuk hak ve adaleti bağdaştırma sanatıdır."

4.  Alıntı Originally Posted by hakkıcan Yazıyı Oku
    KAP: "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile 13.513.030 TL bedelle sözleşmesi imzalanmış ve 14.01.2025 tarihinde tarafımıza iletilmiştir"

Eyvallah Kap kaptır ama üç tane daire hibe alsanız Toki'den daha çok kazanırdınız bu yazılım işleri bu kadar ucuz olmamalı mı sanki
    İş küçük ama karlılık açısından iyi. Tek yaptığı aslında 5 personel istihdam edip ilgili işleri yaptırmak. Bir önceki daha büyük bir işti. Bence böyle işler gelmeye devam edecek. Sözleşmelee bir yıllık olsa da çok büyük ihtimalle uzatılacak işler bunlar.

5.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    senin hisse kere Allah bin defa belanı versin. çoğunu 44.30 dan satmıştım iyi ki de. kalanları da sabah 41.20 den satıp kurtuldum. bidaha senin kapına uğramam.yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    Sen hala satmadın mı bunu.

Hisseye bu kadar sövüp, lanet okuyan ama yinede vazgecemeyen başka birini bilmiyorum.

Bu olsa olsa kara sevdadan olur.

Allah yardımcın olsun 2020.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. üçüncü çeyrek yatırım sunumu hala gelmedi. Son çeyrek bilançoyla en yüksek marja sahip muhtemelen hisselerden biri ardyz ama bilanço gelmeden yatırımcı sunumu yollar ve beklentisini düşürür diye çekiniyorum.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556
    Herkez umutsuz,yorgun bezgin, kızgın, tabii bende öyle, grafiğe bakıp biryerlerden birşeyler çıkarmaya uğraşıyorum ancak nafile olmuyor tutmuyor, bugünde bir grafik paylaşayım düşüncelerimi aktarayım istedim, artık dönüş zamanı diye düşünüyorum bu ay sonuna kadar 46 lirayı göreceğiz diyorum sonrası 43 e düzeltme ve ardından 53 filan gelecek inşallah, tabii siz en iyisini bilirsiniz benimki yanlızca moraller düzelsin diye bir kahve falı BOL KAZANÇLAR

8.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Sen hala satmadın mı bunu.

Hisseye bu kadar sövüp, lanet okuyan ama yinede vazgecemeyen başka birini bilmiyorum.

Bu olsa olsa kara sevdadan olur.

Allah yardımcın olsun 2020.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    sattım Allahın belasını. yarısını Bsöke yarısını Btcim aldım. bana gelen haberlerde bu iki hissenin kısa vadede birebir yapacağı yönünde. bugün tavan oldu.

Sayfa 283/305 İlkİlk ... 183233273281282283284285293 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •