Sayfa 417/948 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

Alıntı Originally Posted by abcd1234 Yazıyı Oku
    Duyuru metni 1 okuyun derim.
    Birleşme sonrası borsa işlem görme hakkında kotasyon yönetmeliğinin 8madde b bendi için gerekli şartları sağlamdıgı diyor

Acil bilen cevap verebilir mi
    Evet.Direkt olarak OZBAL,ERCİYAS olup Ana Pazar'da işlem görmeye başlayamayacak.Bir kaç şart sağlanamadığından dolayı.

OZBAL payları borsadan çıkarıldıktan sonra birleşme tamamlandıktan yani şirket ERCİYAS olduktan sonra,borsada işlem görmek için başvuru yapılmalı diyor kısaca.

Birleşmenin kısa zamanda onaylanmasına kesin gözüyle bakıyorum.Tüm hazırlıklar yapılmış.Ancak yukarıda belirttiğim şey,borsada işlem görme sürecini uzatabilir.

Çünkü anladığım kadarıyla yeni halka arz edilen hisse gibi fiyat belirlenip ERCİYAS o fiyattan işlem görmeye başlayacak.Ama şu an 10.000 OZBAL lotu olanın birleşmeden sonra 2.900 ERCİYAS lotu olacak.

BU NOKTADA KAFAM KARIŞTI.LÜTFEN BİRİ AÇIKLASIN
    Son düzenleme : eto; 27-07-2017 saat: 03:10.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    takılmasın bugün kırsın 3,45 i..

3. Kap düşen haberi okuduktan sonra şöyle yorumladım ben. Spk işine gelirse bu gün yarın bu işi onaylayacaksın. Ben noktasına, virgülüne kadar herşeyi düzelttim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    buda mı gol değil diyesi geliyor insanın

5.  Alıntı Originally Posted by bilgehan Yazıyı Oku
    Kap düşen haberi okuduktan sonra şöyle yorumladım ben. Spk işine gelirse bu gün yarın bu işi onaylayacaksın. Ben noktasına, virgülüne kadar herşeyi düzelttim.
    Aynen öyle kardeş, artık onay için revize de tamamlanip spk ya sunuldu. Hiçbir engel kalmadı. Onayda gelirse Arkana yaslanip izle, güzel günler yakında inşallah

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    ok gibi fırlamalı 10 bin lota kademeye oynamasın artık

7. Borsada (Ana pazarda) işlem görebilmek için gerekli şartları artık sağladık

Bi zahmet onay verin artık

Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
    Borsada (Ana pazarda) işlem görebilmek için gerekli şartları artık sağladık

Bi zahmet onay verin artık
    Sağlanmadığı, dün akşam KAP'da yer alan EK-1'de yer alan duyuru metninde yazıyor. Okumadınız heralde

Birleşmeye onaydan sonra OZBAL payları borsa kotundan çıkarıldıktan sonra ERCİYAS'ın borsada işlem görmek için başvuru yapması gerekiyor.

Yani Borsa Genel Müdürlüğü, bazı şartlar sağlanmadığı için OZBAL'ın ERCİYAS için yapmış olduğu borsada işlem görme başvurusunu reddetti, ERCİYAS olunca tekrar başvur dedi.

Birleşme, kısa zamanda onaylanacak gibi, borsada işlem görme ise vakit alabilir.

Sayfa 417/948 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •