Sayfa 88/96 İlkİlk ... 38788687888990 ... SonSon
Arama sonucu : 763 madde; 697 - 704 arası.

Konu: TUPRS - Tüpraş

1.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Trump 25 ocak'ta görevi devralacak...
    önceki başkanlık döneminde petrol fiyatları aşırı yükselmiş ve bu yükselişi desteklemişti...
    Korkarım yine petrol fiyatlarının yükselmesine dönük çıkışları olacak...
    Petrol ve rafineri şirketleri yine yüksek kâr oranlarına ulaşacak...

sayın aytunç bu yazdığınız kesin değil sadece varsayım. Türklerle kürtler doğal düşman diyen soysuz bir siyonist tramptan bahsediyoruz. tramp tam bir israilin tasmalı köpeğidir.ileriki günler çok dalgalı belirsizliklerle dolu en karmaşık bir dönemi işaret ediyor.suriyedeki sınırlarımız boyunca israile bağlı bir pkk devleti kurulma ihtimali oldukça yüksek olasılık.bu ihtimal ortadan kalkar ise TÜRKİYENİNDE BORSANINDA ÖNÜ AÇIK.ben aldığım lotları yukardan sattım bekliyorum.140 tl üstü tüpraşta çok büyük risk.israilin köpeği AMERİKA suriyeden çıkarsa herşey yoluna girer. zaman ne gösterir bilinmez.

2. 2024 yılını ne yazık ki kayıpla bitirdim. Özellikle enflasyon farkı çok sert vurdu. PPF'de geçirilmesi gereken bir yılmış. Sağlık olsun. Amatörlük böyle bir şey. 2024'te çoğunluk şirketlerin karları düştü. Enflasyonun mal fiyatlarına da yansıması gerçekleşmedi. Kurun kontrol edilmesi ek sonuçları olmaya devam ediyor. Mal fiyatları AB ülkelerini bile geçti. Bir ayağı dışarıda olabilenler bundan yararlanıyor. Ama bize 27 Avro sınırı koyarak ülke dışı ucuzluktan yararlanma izni verilmiyor. Ortodoks ekonomi politikaları ile yabancı gelebileceği öngörüsü çöp oldu. Saklamaya gerek yok. Benim bist'te kalmamım sebebi idi. Sonuç olarak tamamen yanlış strateji oldu. Sağlık olsun demekten başka söylenebilecek bir şey yok.

3.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    sayın aytunç bu yazdığınız kesin değil sadece varsayım. Türklerle kürtler doğal düşman diyen soysuz bir siyonist tramptan bahsediyoruz. Tramp tam bir israilin tasmalı köpeğidir.ileriki günler çok dalgalı belirsizliklerle dolu en karmaşık bir dönemi işaret ediyor.suriyedeki sınırlarımız boyunca israile bağlı bir pkk devleti kurulma ihtimali oldukça yüksek olasılık.bu ihtimal ortadan kalkar ise türkiyeninde borsanında önü açık.ben aldığım lotları yukardan sattım bekliyorum.140 tl üstü tüpraşta çok büyük risk.israilin köpeği amerika suriyeden çıkarsa herşey yoluna girer. Zaman ne gösterir bilinmez.
    kaçtan alım önerirsiniz hocam

4. Sanki sıkıştı yukarı patlayacak gibi duruyor..

5. Böyle rezil bir kağıt görmedim. Kademeler dolu ama millete adeta kan kusturuyor. Geçen yıl ocak ayı sonlarına doğru, hemen hemen bu fiyatlardan başlayıp mayıs ayı başına kadar 200'leri gördüğü bir hareketi var. Bakalım ne yapacak?

6. Demir ortak . egeen , clebi ,den sonra buradada ortağız bol bereketli olsun 🇹🇷🇹🇷

7. Net kar artmadan hiç bir yere gitmez bu kâğıt. Şu andaki karına göre fiyatı ucuz değilki.

8.  Alıntı Originally Posted by taksi626 Yazıyı Oku
    Demir ortak . egeen , clebi ,den sonra buradada ortağız bol bereketli olsun ��������
    Bu kağıttan hiç umutlu değilim, evet egeen ve çelebi' de isabetli karar vermişiz ama burada tutturamamışız.

Sayfa 88/96 İlkİlk ... 38788687888990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •