Sayfa 681/700 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691 ... SonSon
Arama sonucu : 5593 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    sizi iyi niyetli buluyorum en azından karşıt görüşlere açıksınız en azından öyle algıladım samimiyetle soruyorum 1 yıldır bekliyormuşsunuz maliyetinizi kendiniz biliyorsunuz ben bilmiyorum,lütfen cevap verir misiniz altın bazında dolar bazında enflasyon bazında karda mısınız zararda mısınız?
    buyrun yorumsuzsormuşum soruyu tanımam bilmem etmem

2. Size hak ettiğinizden fazla yanıt verdim, siz sözünüzün eri değilsiniz daha fazla diyaloğa girmeyeceğim, hayatta başarılar dilerim.

3.  Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku
    19, 74. PPF ile kıyaslarsak hisse fiyatı 29' geçmesi gerekir. Zarar elbette. Tüpras'ta yazdım. 2024 yılı ppf yılı imiş. Yanlış strateji. Bunu herkes biliyor.
    O yüzden yazdım. Geçmiş için haklısınız. Ama inşallah gelecek için haklı çıkmazsınız. Kazandığımda övünmedim. Kaybettiğimde dövünmem. Bistte bana düzenli gelir vaat eden olmadı. İşin doğası böyle. Benim beklentim olumlu. Bodrum otel 2025'te gelir yazmaya başlayacak. Tek sorun Bist'e para girişi olmaması.
    buyrun verilen cevap birisi izah edebilir mi ben çok anlayamadım bu işi samimi olarak soruyorum ben sattıktan sonra 22 kat yapan hissede bu arkadaş son 1 yılda almış nasıl zararda oluyor ?olabiliyor?

4.  Alıntı Originally Posted by saulgoodman Yazıyı Oku
    Size hak ettiğinizden fazla yanıt verdim, siz sözünüzün eri değilsiniz daha fazla diyaloğa girmeyeceğim, hayatta başarılar dilerim.
    ben sözümün eriyim ve bekliyorum 2 tane değil 1 TEK OLUMLU YATIRIMCI GÖRÜŞÜNÜN LİNKİNİ EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜZ BIRAKMANIZ HALİNDE DEDİM SİZ OLAYI NASIL NE ŞEKİDE ANLADINIZ BİLMİYORUM ÖZGÜR KALYONCU İLE OLAN MESAJLAŞMANIN EKRAN GÖRÜNTÜSÜNE GETİRDİĞİNİZ OLAYI.

Sayfa 681/700 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •