Bir müddet sonra bu fiyatların çok çok komik olduğunu hep birlikte göreceğiz.Neredeyse ,100 konteryer mal ihraç eden firmanın hisse fiyatı bu olacak !..Tahtacı dikkat,bir gün elindekini yitirebilirsin...
Bir müddet sonra bu fiyatların çok çok komik olduğunu hep birlikte göreceğiz.Neredeyse ,100 konteryer mal ihraç eden firmanın hisse fiyatı bu olacak !..Tahtacı dikkat,bir gün elindekini yitirebilirsin...
İleriye dönük satış ve karlılığı arttıracak projelerinin olması, finansal tablolarının güvenilir olması ve en önemlisi de gelecekte özvarlıklarının getirisinin diğer yatırım araçları ile karşılaştırıldığında yüksek seviyede olmasıdır. Her yatırımcı bilge yatırımcı olursa piyasalarda ki kurtlar ölmeye başlayacak ve hak eden şirketler hak ettiği seviyelere gelecek, manipülasyonlar azalacak ..
Yaşar Erdinç
Tıpkı burada olduğu gibi BERA'da da İnfo, A1 Capital ve BOFA üçlüsü tahta ile vur aşağ vur yukarı oynamaca yapıyorken ... Son 2 gün ağanın biri geldi hepsinin azına ş.. çtı. Hizaya gel dedi...![]()
Bir gün bir bakmışsınız aynısı burada olmuş...![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Foreks Haber'in derlediği verilere göre, konsolide olmayan banka ve şirketlere ilişkin 4. çeyrek finansal sonuçlar için Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) son gönderme tarihi 3 Mart 2025, konsolide banka ve şirketler için ise 11 Mart 2025 olarak belirlendi.
Zaman daralıyor...
bu sıralar tam bir ''vurun kahpeye'' filmi izletiliyor.... umarım önümüzdeki hafta film değişir..
bir yere bakarsan bir şeyi görürsün, her yere bakarsan her şeyi görürsün.. bir grafiğe takıldık ve inat ettik.. 15.78 nefes alır.16.00 üzeri adam olur..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Oynasın çocuklar, hevesini alsın...Biz bugüne kadar sabırla kazanmış insanlarız oyunla değil...O bilanço buraya gelecek...![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Belki çok tekrarladım ve belki de sizleri çok sıktım Ama;son örneğim,3 liradan aldığım Selçuk gıdayı tam 2.5 bekledim.En fazla 8.30 kuruşu görmüştüm Sonrasında 50 liradan sattım.Son yıllardaki en kötü deneyimin olmasına rağmen 3 yılda 13 misli kazandım.Bunu sizlere ne akıllı,ne kadar başarılı bir adam olduğumu ispat etmek veya cahil gösterişi için yazmıyorum.Fade, borsanın en uygun hisselerinden birisi ve mutlaka çok yükseklere geleceğini tahmin ettiğim için söylüyorum.Zaten buradaki arkadaşlar,gayet bilimsel yazılarla gerçeği gösteriyor.Ayrıca kendime göre temel bilançoyu iyi araştırdım.Son söz ,sonun yoluna geldik...ytd...
para ile yer yüzünde hemen hemen her şeyi satın alabilirsin... ama zamanı satın alamazsın.. bırak almayı ileri yada geri bile çekemezsin... FADE zamanımı aldı... Zaman > Para
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer İmleri