Originally Posted by Batman yaw abi yemiş adam seni thy de pilot cillop gibi yaşıyor US te garsonlukla ev alıp çocuğunu harvard a mı yollayacak Siz bakmayın G. Amed abime.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Siz bakmayın G. Amed abime. Amet abimin neresine bakacağız neresine bakmayacağız ona göre sınırlarımızı bilelim
Originally Posted by Ayasofya 2005 Amet abimin neresine bakacağız neresine bakmayacağız ona göre sınırlarımızı bilelim Bi s.kine takmayacaksın.
Originally Posted by Filozof 5 teğmen3 disiplin amiri ihraç edildi Şimdi fıtık çalıp oynar iktidar ve yanlıları orduyu korkuttuk diye,öyle sansınlar,kurt şöyle der ben kışın yediğim ayazı hiç unutmam diye !!!
Originally Posted by reha kaya Bi s.kine takmayacaksın. Adam devamlı gereksiz yazılar yazıyor bıkmadan,neyse iyi matrak oluyor topiklere,matraklarda lazım foruma.
Altının onsu 2810 dolar ile tüm zamanların rekorunu yaptı,sanırım hedef 3000.
Originally Posted by refaba Adam devamlı gereksiz yazılar yazıyor bıkmadan,neyse iyi matrak oluyor topiklere,matraklarda lazım foruma. gercekler tuhaf geliyor size ben basimdan gecenleri aktariyorum buraya. THY de pilot bile amerikada garsonluk yapiyor ama siz inanmayip uzerine dalga geciyorsunuz
Originally Posted by bisikletci gercekler tuhaf geliyor size ben basimdan gecenleri aktariyorum buraya. THY de pilot bile amerikada garsonluk yapiyor ama siz inanmayip uzerine dalga geciyorsunuz ...............................
Forum Rules
Yer İmleri