Borsaya açılmak yazmışsın konu halka arz (açılıyormuş) oluyormuş gibi algılanabilir biz halka açık şirket olduğumuz için bağımsız denetim şirketinin ücreti maliyet olabilir mkk kuruluşunu aradığımda BIST üyelikişlemlerinden bahsediyor bu nedemek dediğimde çbs printaş zaten bizim üyemiz kurul kaydında üyemiz olan bir şirket demişlerdi benmi yanlış algılıyorum BIST aslında ortaklık yapısında bir değişiklikmi var onu kast etti diye düşünmüşümdür bu konuda printaşın ortaklık yapısın değişmiş olabileceğini gündeme getirebilir. Maddiyatın içeriğinde kurumsal bir yapı olan printaşın malvarlığının hukuki ve mali işler için yeterlidir Ali bey yönetim kurulu başkanı olarak şirketin varlığını şirket adına kullanabilir Alibeyin parası kendisinin printaşın parası şirketin ortaklarınındır şirketin parasını en iyi şekilde kullanmaya yetkili Ali beydir. Ali bey genelkurul bile yapmadı yönetim kurulunun yetki süresi doldu neden genelkurulu toplayıp yasal süreci işletmek varken bu durumdayız bilmiyorum Alibey SPK yı bekliyebilir peki SPK neyi bekliyor bu şirket SPK nın görev ve yetki alanında takibinde.
Yer İmleri