Sayfa 127/145 İlkİlk ... 2777117125126127128129137 ... SonSon
Arama sonucu : 1159 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: FADE - Fade Gıda Yatırım Sanayi Ticaret A.Ş

1. Hisse yoğun fonlar hariç tüm fon gruplarında stopajları yükselttiler...Haliyle kısa vadede gerek Tefas gerekse BES hisse fonları portföylerini buna göre dizayn edecektir...Zaten son dönemde fon takası 500 bin lot eşiğine kadar gelmişti...Umarım bilinçli fon yöneticilerinin daha fazla dikkatini çeker bu asansör hareketlerden de kurtulur; hak ettiğimiz yere geliriz...Bize spekülatör değil finansal okuryazarlığı yüksek yatırımcı lazım...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bankalardaki sirkülasyon bitmek üzere...Yakında yan kağıtlara geçmeye başlar spek abilerimiz...Bakalım sırada var mıyız ?...
    Burada da değinmiştim ki, gelen banka bilançoları da bu öngörüyü teyit eder nitelikte... Bence yan kağıtlara dönüş süreci başlıyor...Gün küçük ama vizyoner yönetilen, borçluluğu az, kârlı şirketlerin günüdür...Bazı tahtalarda bunu görmeye başladık nitekim...YTD

3. Herkese hayırlı bereketli güzel bir hafta diliyorum..

En kötü 1.çeyrekte sadece Abd siparişlerinden en az 50 mn gelir yazacak tahminim..
    Avm geliri de olacak,süt işinden gelir olacak 10 milyon,fidan-fide derken 2025 ilk çeyrek bilançosunda ciddi bir yükseliş yapacağını düşünüyorum...
    Beklemeye devam..YTD

4. Dediğimiz gibi, bankaların sosyalitesi/cazibesi bitti...Buradan çıkacak para herkesi ihya edecek boyuttadır, sabırlı olmak lazım...YTD

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Dediğimiz gibi, bankaların sosyalitesi/cazibesi bitti...Buradan çıkacak para herkesi ihya edecek boyuttadır, sabırlı olmak lazım...YTD
    Yan tahtalarda büyük ralli bekliyorum...
    Yatay piyasalar ve sonrasında bir anda gelecek olan ralli heyecanı...YTD

6. Hissede -şimdilik- fazla yatırımcı yok...Takaslarda da belirgin bir değişiklik olmadı son 3-4 aydır...Yatırım fonlarından biraz giriş oldu o kadar...Haliyle teknik anlamda bir şeyler bakmak bana saçma geliyor ki, tavana kadar hepi topu 149 bin lot var...

Bilanço açıklanmasına az bir zaman kaldı, bu kadar bekledik...İnşallah yüzümüzü güldürecek bir sonuç çıkar...Esasen bu tür küçük şirketlerde net kâr değil de ciroya çok dikkat ederim...Çeyreksel bazda 200 milyon üzerini geçtiği anda bu fiyatlar (sayın ebcim'in sıkça belirttiği gibi) gerçekten komik olacak..."

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Hissede -şimdilik- fazla yatırımcı yok...Takaslarda da belirgin bir değişiklik olmadı son 3-4 aydır...Yatırım fonlarından biraz giriş oldu o kadar...Haliyle teknik anlamda bir şeyler bakmak bana saçma geliyor ki, tavana kadar hepi topu 149 bin lot var...

Bilanço açıklanmasına az bir zaman kaldı, bu kadar bekledik...İnşallah yüzümüzü güldürecek bir sonuç çıkar...Esasen bu tür küçük şirketlerde net kâr değil de ciroya çok dikkat ederim...Çeyreksel bazda 200 milyon üzerini geçtiği anda bu fiyatlar (sayın ebcim'in sıkça belirttiği gibi) gerçekten komik olacak..."
    Siparişlerin devam etmesi burada önemli bir nokta olacaktır Sn.Hissedarxd...
    Alınan robotlar ile artacak üretim kapasitesi ile gelen siparişlere yetişmek kolay olacaktır.. Umalım ki ABD siparişleri mart sonrası içinde devamı gelsin ...

8.  Alıntı Originally Posted by Tigler Yazıyı Oku
    Yan tahtalarda büyük ralli bekliyorum...
    Yatay piyasalar ve sonrasında bir anda gelecek olan ralli heyecanı...YTD
    Takibimdeki bir çok kağıtta (GEDZA, PKART, SMART vb) zaten bu hareket başlamıştı üstadım, son dönemde gayet güzel hareketler yaptılar...FADE'nin kriter (düşük sermaye & karlılık) ve rasyolarında (PD, FK) çok fazla hisse kalmadı...Sayın tahtacılarımız da bunu görüyordur illaki...

Bakalım...

Sayfa 127/145 İlkİlk ... 2777117125126127128129137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •