Sayfa 420/948 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by drc78 Yazıyı Oku
    Hisseye galip öztürk gibi biri lazım şimdi bizim hissedeki spek yada spekçik yada tahta sahibi çok uyuz gerçekten 1 haftadır alımı kestim hisse kağnı arabası gibi oldu...asla ytd dir.
    valla doktorum sen gene bi neşter vur buna.. veya bi doping enjekte et.. harbi iyice uyuza bağladı..

2. bence uzak dur Drc , bu admalar piyasanın tersine yapmayı çok seviyor. Haberi görüp 3,2 alışları gönderenleri gene gün sonu sıkıştıracak.

Böyle bir haber gelmesi bile 3,20 leri geçirtmedi.

Bence bu kağıdın yükselmemesi isteyenlern birleşmeden kaynaklı farklı bir konu var sanki yoksa bıraksalar ok gibi gidecek.

3.  Alıntı Originally Posted by rabıta Yazıyı Oku
    valla doktorum sen gene bi neşter vur buna.. veya bi doping enjekte et.. harbi iyice uyuza bağladı..
    Aynen kardeş şu haber üzerine çok rahat 3,5 üzerine atması gerekiyor du birde dikkat ettim iki kez 3.15 üzerine alım yapmak istedim herseferinde bilinçli bir şekilde bastı birileri izlemek istedim bu hafta oyüzden...

4.  Alıntı Originally Posted by abcd1234 Yazıyı Oku
    bence uzak dur Drc , bu admalar piyasanın tersine yapmayı çok seviyor. Haberi görüp 3,2 alışları gönderenleri gene gün sonu sıkıştıracak.

Böyle bir haber gelmesi bile 3,20 leri geçirtmedi.

Bence bu kağıdın yükselmemesi isteyenlern birleşmeden kaynaklı farklı bir konu var sanki yoksa bıraksalar ok gibi gidecek.
    Kesinlikle haklısın hocam bende oyüzden biraz izlemek istedim sadece bakalım ağaların niyetleri neymiş..

5. zaten izleme modundayım. tek lot alacak para da kalmadı. ağa istediği gibi davransın.. ister tabana ister tavana.. yular elinde. sür bakalım eşeği nereye süreceksen..

6.  Alıntı Originally Posted by bcgdost Yazıyı Oku
    özbal son bir kaç haftada perşembe günleri yükselen cuma günleri de düşen hisse modun da
    bakalım bugün aynısımı olacak
    umarım aynısı olur
    fakat cuma düşen değil sürekli yükselen olur
    Birazdan eksiye geçer

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Kenan06. Yazıyı Oku
    Birazdan eksiye geçer

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gelsin gelsin 2,80-3,05 arasında heryerden alıcıyız ağam kendi bilir ;)..

8. Tahtayı bozanlar Sağlam ayakkabı değil.

Sayfa 420/948 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •