Sayfa 675/736 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725 ... SonSon
Arama sonucu : 5882 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1. Ok
    Ben böyle bişey yaşamayayım diye nkolay'daki IDL'leri başka bi ppf'ye çevirmiştim

Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    IDL fonunuz var öncesinde %7.5 stopajdan alınmış diyelim elinize para geçti X bir hisse fonu almak için emir girdiniz banka emir tutarı kadar nemalandırmak için otomatik ıdl aldı. İşlemin gerçekleştiği gün bozduğu ıdl fonu ilk %7.5 stopajlı fon oluyor.

Idl 0.959 getirmiş nvb 0 a yakin getirir herhalde

3.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Talep enflasyonu var diyorlar 55 milyar dolarlık tüketim malı ithalatı ile rekor kırıyoruz ama bunlar stopaj artırarak para piyasası fonuna bile eksi getiri sağlayabilecek düzenlemeler getirerek vatandaşa sen birikim filan yapma zaten bir b*kta kazandığın yok en iyisi mi git harca mal al enflasyon yarat diyorlar.
    sorun foncular değil, 2 trilyon tl. üzerinde oluşacak bütçe açığını nasıl yamayacaklarını düşünüyorlar..

4.  Alıntı Originally Posted by thanandar Yazıyı Oku
    Üstad belki tersi olur(umarım)
    Daha önce temettünün stopaj oranı düşürülmüştü değil mi?
    Herhalde böyle sabit kalır, bir değişikliği daha kaldıramam, hesap kitap karıştı zaten.
    Ama bu oranlara bile 30/04/2025 gibi bir tarih konulmuş olması tedirginlik yaratıyor.

5. Elinde %0.0 stopajlı olan yarın 100 tl lik satıp bi deneme yapsın hesaba direk 100 tl geçmesi lazım
    Kesinti 0.0 tl olmalı, çay*simiti feda etmeden kaymaklı baklava hayali kurmakta az sazanlık olur
    bu arada aklıma birşey geliyor ama umarım o olmaz
    1 ay sonra 20 yaptık derlerse o vakit bunu yazacağım

6.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    yarın satnam gerekse 10 ü mu önce satar 15 i mi
    İlk aldığınız ilk satılır. Sırayla en son alınana kadar gelir.
    Hatta sıraya göre bir kısmı 7,5, bir kısmı 10 bile olabilir.
    Umarım aracı kurum doğru hesaplar.

7.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Talep enflasyonu var diyorlar 55 milyar dolarlık tüketim malı ithalatı ile rekor kırıyoruz ama bunlar stopaj artırarak para piyasası fonuna bile eksi getiri sağlayabilecek düzenlemeler getirerek vatandaşa sen birikim filan yapma zaten bir b*kta kazandığın yok en iyisi mi git harca mal al enflasyon yarat diyorlar.
    Memlekette gayrımenkul dışında adam gibi kazanç sağlayan hiç bir şey yok.
    Onda da deprem riski var.O risk olmasa ceketimi bile satıp, 1+0 bile olsa gayrımenkul alırdım.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    İlk aldığınız ilk satılır. Sırayla en son alınana kadar gelir.
    Hatta sıraya göre bir kısmı 7,5, bir kısmı 10 bile olabilir.
    Umarım aracı kurum doğru hesaplar.
    o zaman pis girecek üstat
    nasıl böyle bir hata yaptım inanılacak gibi değil

Sayfa 675/736 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •