Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
TRUMP:
•Mýsýr ve Ürdün, Gazzelileri kabul etmeyeceklerini söylüyor. Ben ise kabul edeceklerini düþünüyorum, ama baþka ülkelerin de kabul edeceðine inanýyorum.
•Gazzeye bakarsanýz, ayakta neredeyse hiç bina kalmamýþ, kalanlar da yýkýlmak üzere; þu anda Gazze’de yaþanamaz. Baþka bir yer bulmamýz gerektiðini düþünüyorum.
•Eðer insanlarý kalýcý olarak yerleþtirebileceðimiz, güzel evlerde yaþayabilecekleri, mutlu olabilecekleri, vurulmayacaklarý, öldürülmeyecekleri ve býçaklanmayacaklarý güzel bir alan bulabilirsek, bu çok daha iyi olur.
iþaretlediðim bölümdeki baþka ülke kim![]()
BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazýlan çizilenler eðitim çalýþmasýdýr yatýrým tavsiyesi deðildir .
þimdi bak piyasa fonlama ve makina ile hareket ediyor taze para yok havuzda olan belli tahtalar üzerinden pýst 100 trade ediliyor tahtalar arasý , sistem içerden þirket haberlerini çok önceden alýyor ona göre pozisyon alýp sonra direnç bölgesine kadar sürüp daðýta bildiðini daðýtýyor yada açýða satýp aþaðýdan ortalama yapýyor .Thy sistemin tahtalarýndan bir tanesi banka sattýlar geçen hafta onu aldýlar dün banka alýp havacýlýk satýldý pastaya bakarsan anlarsýn yani oyun fon yaparak dönüyor giren bir para yok þuanda
Yer Ýmleri