TH hatırlarsın ben sana böyle bir satış beklemediğimi olursada öyle dendiği gibi hisse başı 1 dolar 2 dolar oy oy suyundan da koy türü bir fiyat olamayacağını hisse başı 0.5 0.70 dolar arası falan bir beklentim olduğunu söylemiş idim. Eğer dediğin gibi ise ilki çıktı demektir bu öngörülerimin.

Diğer yandan arkadaş paylaşmış 30M lot civarı bir satış söz konusu ve bu satış bile hisse fiyatında nerede ise 100 tl lik bir düşüşe yol açtı. Büyük ihtimal satış kesildi çünkü devam etseler iyice cozutacak iş. Beklemedeler onlarda el mecbur. Bu da borsacı tabiri ile sıkıntılı malın olduğunu gösterir. Birden bire haberler tersine döner rusya tarafından falan tabi olabilir ama bunu tam olarak bilme ihtimalimiz yok. Şu an ABD tarafında imişiz gibi görüntüler çizme peşindeyiz.

Diğer yandan en azından benim gördüğüm bankalar için artık yalvarıyorlar. Rapor üstüne rapor boyuna hedef fiyat ile AL tavsiyesi falan.Gelin lütfen alın bakın faiz indirimleri falan. Carry trade ci tayfa olduğunu düşünüyorum bunların. Bu arada sanayi hisselerine ver allah ver formasyonu devam ediyor. Amaç buradaki insanları iyice bıktırıp güzide banka hisselerini 10x den satmak. Berbat gelen ocak enflasyon rakamları sonrası çanlar carry trade için çalmaya başladı.