Originally Posted by regal1 İstanbul portfÖy agresİf deĞİŞken fon cante Çan2 termİk a.Ş.tl trecan200011 2.500.000,00 1,600000 30/01/25 4 milyon para yapar. Para degil.
Originally Posted by EGEDUK 4 milyon para yapar. Para degil. 4Milyon deðil. 2,5 milyon liralýk, 1,60 fiyattan 30/01/25 tarihinde almýþ. benimki kadar birþey. herhalde bi hareketler gelecek galiba.
Originally Posted by regal1 4Milyon değil. 2,5 milyon liralık, 1,60 fiyattan 30/01/25 tarihinde almış. benimki kadar birşey. herhalde bi hareketler gelecek galiba. Demek istedigim, 7 milyar sermayede 2,5 veya 4 milyon devede kulak. Bir hareketlik tutar degil.
Originally Posted by EGEDUK Demek istedigim, 7 milyar sermayede 2,5 veya 4 milyon devede kulak. Bir hareketlik tutar degil. Sizin düþündüðünüz gibi bir hareketin olacaðýný sanmýyorum. endeks mühendisliði ne ise o hisselerde hareket olacak.
Originally Posted by regal1 Sizin düşündüğünüz gibi bir hareketin olacağını sanmıyorum. endeks mühendisliği ne ise o hisselerde hareket olacak. Bir hareket gelecek galiba diyen ben degil, sizsiniz. [emoji23] Ben bir hareket dusunmuyorum.
Originally Posted by EGEDUK Bir hareket gelecek galiba diyen ben degil, sizsiniz. [emoji23] Ben bir hareket dusunmuyorum. OK........
Forum Rules
Yer Ýmleri