Artan

126,50 10 15:10
82,05 9.99 13:55
228,10 9.98 15:09
15,21 9.98 15:10
43,46 9.97 15:10
Artan Hisseler

Azalan

19,89 -10 15:10
36,24 -9.99 15:10
58,55 -9.99 15:10
255,25 -9.96 15:09
3,44 -9.95 15:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

11.464.621.610,02 15:10
10.428.995.215,68 15:10
5.269.014.634,20 15:10
5.251.179.496,80 15:10
5.233.963.882,25 15:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 3179 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Spenc abü ben kolpacý filimini seyrettüm beendim abü, onun için kolpacý godum.Baenmedisen deðiþtürüm abü.IMG_8467.jpg
    Abe ben böön bi haber gördüm iþimize yaramýkine.Somliye sismük 1 petrol arama gemümüz gitmiþ, 500 milyarluk rezerve bulmuþ.habari ekleyemedüm galiba ana dweet atmýþ fatih görgün deye biri orada haber vaa.bide bi abi vaa hep gorkutuyo bedellü deyo, bu ne demek abü la

Alýntý Originally Posted by KOLPACI Yazýyý Oku
    Spenc abü ben kolpacı filimini seyrettüm beendim abü, onun için kolpacı godum.Baenmedisen değiştürüm abü.IMG_8467.jpg
    Abe ben böön bi haber gördüm işimize yaramıkine.Somliye sismük 1 petrol arama gemümüz gitmiş, 500 milyarluk rezerve bulmuş.habari ekleyemedüm galiba ana dweet atmış fatih görgün deye biri orada haber vaa.bide bi abi vaa hep gorkutuyo bedellü deyo, bu ne demek abü la
    Alakasi yok petkimle.sallamis fatih

Kolpacý hc sen kulaðýný bir kontrole götür 😊 petrol þirketi kimin? Kime yarar? Ytd

4.  Alýntý Originally Posted by KOLPACI Yazýyý Oku
    Spenc abü ben kolpacý filimini seyrettüm beendim abü, onun için kolpacý godum.Baenmedisen deðiþtürüm abü.IMG_8467.jpg
    Abe ben böön bi haber gördüm iþimize yaramýkine.Somliye sismük 1 petrol arama gemümüz gitmiþ, 500 milyarluk rezerve bulmuþ.habari ekleyemedüm galiba ana dweet atmýþ fatih görgün deye biri orada haber vaa.bide bi abi vaa hep gorkutuyo bedellü deyo, bu ne demek abü la
    türkçe yazarsan sevinirim hiç bir þey anlamýyorum somali lehçesi yerine istanbul lehçesi kullansan yada simulüte çeviri tutsan iyi olur

5.  Alýntý Originally Posted by tarik1234 Yazýyý Oku
    türkçe yazarsan sevinirim hiç bir þey anlamýyorum somali lehçesi yerine istanbul lehçesi kullansan yada simulüte çeviri tutsan iyi olur
    Abüüü la ben köyde böyüdüm deiþemiyomki.Türkçe yazayom emme sen Türkçe annamýyon ellam.Bagh bööne gadar herges anadý bi sen anayamudun.Abü laa sen istanbul lehçesi ile sosyete gal ben bööle tamamý abey.
    Hahh sen hep gorkutan abüsün eski yazularýný okumuþudum.herkes seni uzmanmý ne göreye galiba sen östadsýn.Ben ne biliyüm abü la.Ama hep gorku salayon.Yohusa tahtacýnýn küreðimisin sen,, yanýþ anama pide yapanlara bizim orda usta tahtasýnada küree derler.Furuna attýðý ateþi onunla garuþturur sonra pideleri çýkarur.Gusurumabaghmadýn demi taruk abüüüm.

6.  Alýntý Originally Posted by KOLPACI Yazýyý Oku
    Abüüü la ben köyde böyüdüm deiþemiyomki.Türkçe yazayom emme sen Türkçe annamýyon ellam.Bagh bööne gadar herges anadý bi sen anayamudun.Abü laa sen istanbul lehçesi ile sosyete gal ben bööle tamamý abey.
    Hahh sen hep gorkutan abüsün eski yazularýný okumuþudum.herkes seni uzmanmý ne göreye galiba sen östadsýn.Ben ne biliyüm abü la.Ama hep gorku salayon.Yohusa tahtacýnýn küreðimisin sen,, yanýþ anama pide yapanlara bizim orda usta tahtasýnada küree derler.Furuna attýðý ateþi onunla garuþturur sonra pideleri çýkarur.Gusurumabaghmadýn demi taruk abüüüm.
    benim yazdýklarýma cevap yazmazsan sevinirim ergen ergen hareketler

Kolpacý hc diyorsun ki! Beni bir tek sen anladýn, sende yanlýþ anladýn..
    Tarýk hc yý baþta bende öyle anladým, bende yanlýþ anladým. 😊 aslýnda kötülemiyor, kötüyü zaten görüyoruz epeydir.
    Ama bu þirkete californiyalardan, wasingtonlardan da muhasebeciler gelse Petkim’in muhasebesinin departmanýna iþin içinden çýkamaz! Bunun arazisi taþý topraðý hiç mi enflasyonlaþtýrýlmaz. Hani bunun starý hiç mi temettü vermez. Niye varlar demezler mi adama.
    Gelgörelim ki yýllardýr býrak fifty centi görmediði cent mi kalmýþ asaðýsýnda bile. Çok iyi bilanço geldiðinde Grafiðe bakýnca buna muhasebeci olmaya gerek yok aslýnda. Ytd

Son zamanlarda buradaki üye sayýsýný 10 altýnda görmedim girdiðim esnalarda tabi. Bazen 15-25 aralýðýnda seyrediyor. Ytd

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •