ABD satışlarının tahsilat yöntemini bilmeden bilanço ile ilgili öngörüde bulunmak istemiyorum...Ama en azından hasılat ve ticari alacak kalemindeki değişikliklerden bir şeyler anlarız gibime geliyor...Zaten az bir zaman kaldı, tahtacı abilerimiz geyik işlemlere devam ediyor...Etsinler bakalım...Elimdeki diğer kağıtlarla var olan uzun vadeli korelatif grafiğe göre şu an en az 17 TL civarında olmalıydı...YTD
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
2 Ocaktan bu yana ilk defa bu gün olumlu bir sinyal verdi.. 56 indikatör içinde 3 ad.. çok çalışması lazım çokkk...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
56 da 3 ...O da bir şey üstadım...
Valla biz usandık sayın tahtacılar usanmadılar...Yani indirdin bindirdin eline geçti, 3-5 bin lot mu derdiniz yahu...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Dediğimiz gibi de oldu; son 1 hafta içerisinde TEFAS'ta işlem gören 16 Değişken Fon stopaj avantajından yararlanmak üzere esas sözleşme değişikliği yaparak Hisse Yoğun Fon oldu...Yani artık portföylerinde daha fazla hisse bulunduracaklar...Bu tür fonlar 1 yıl elde tutmak kaydıyla stopajdan yani fondan elde edilecek getiriden kaynaklanan vergiden muaf...
Diğer konu, PPF (Para Piyasası Fonları) getirileri de içeriğinde Devlet Tahvili bulundurma zorunluluğu nedeniyle giderek eski cazibesini kaybetmekte, ki son gelen yüksek Ocak ayı enflasyonu, getirileri oldukça törpüledi ve FON yatırımcıları tam bir çıkmaz içerisinde...Buna ben de dahilim...Fon Piyasası deyip geçmeyin 2024 yılı toplam işlem hacmi 5.773.054.694.022 TL oldu...Manyak para...
https://www.tefas.gov.tr/Istatistiki...slemHacmi.aspx
Yer İmleri