Sayfa 73/75 İlkİlk ... 23637172737475 SonSon
Arama sonucu : 599 madde; 577 - 584 arası.

Konu: ANELE - Anel Elektrik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MİRALAY Yazıyı Oku
    85,4 m den 44,2 m parça parça alsatbyaparak toplayan kim. Patron alsa kap atar değil mi. Duyumu yada fikri olan arkadaş varmı
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...25#post6742725

Kendi almaz.Arka bahçeden taşeronuna toplatır.
    Fiili dolaşım %16,62 ye indi.KAP map atmaz bunlar.

peki ne zamana kadar toplacak arkadaş.. primsiz diyemem hisseye ama çokta fiyata bakıp ta alım yapmıyor sanki nereden den denk gelirse alıyor. yavaş yavaş topluyor. 2023 mayıs 4tl %30 2024 nisan 23tl de %20 temmuzda 14tl %17,6 dibi 12.60tl %16,60 yani fiyat bakmaksısızın almış ortalama maliyeti kaç acaba.2022 aralık 98,5 milyon şimdi ise 44 milyon 54m lot toplamış farklı takastakiler varsa o hariç. 54 m maliyeti kabaca 10 olsa 540 m tl zamanlada artıyor bağlanan para .yıllık %50 faiz bir sene geçti say bir sene daha tutmakla geçse 1080m tl maliyet olmalıki kafa kafaya gelsin demine ne dersiniz hesabım doğrumu. . dünya bankasıile ilgili bir haber mi yada ingilterede bağlanan büyük işin bilanço etkisimi haber yada beklenti varsa konu hakkında bilgisi olan var mı. y.t.d.
    “Eğriyi kendinde arayan doğruyu kalbinde bulur.”

3. Sensitif ve Egzotik Bir Kendini Tanışma Yolunda.

4. ANELE - Anel Elektrik

Yeniden Yapilandirma Sozlesmesi" hukumleri ile ilgili surec devam ettiginden, finans kuruluslarinin mutabakati ile sure 2 ay uzatilmistir.

Gelismeler tam ve zamaninda kamuya aciklanacaktir

02 Aralik 2024

Tam iki ay oldu. Bakalim gelismeler TAM VE ZAMANINDA aciklanacak mi?

Bir sirket dusunun 18 ay odemesiz borc yapilandirma yapiyor. 18 ay bitiyor 2 ay uzatma aldik diyor. Bu 2 ay da bitince bir 2 ay daha aldik diyor. Bugun o iki ayda bitiyor son gunu. tam ve zamaninda aciklayacak ya ne oldugunu bugune birakmis
    Son düzenleme : orkun yardimci; 03-02-2025 saat: 15:02.

Alıntı Originally Posted by orkun yardimci Yazıyı Oku
    Yeniden Yapilandirma Sozlesmesi" hukumleri ile ilgili surec devam ettiginden, finans kuruluslarinin mutabakati ile sure 2 ay uzatilmistir.

Gelismeler tam ve zamaninda kamuya aciklanacaktir

02 Aralik 2024

Tam iki ay oldu. Bakalim gelismeler TAM VE ZAMANINDA aciklanacak mi?

Bir sirket dusunun 18 ay odemesiz borc yapilandirma yapiyor. 18 ay bitiyor 2 ay uzatma aldik diyor. Bu 2 ay da bitince bir 2 ay daha aldik diyor. Bugun o iki ayda bitiyor son gunu. tam ve zamaninda aciklayacak ya ne oldugunu bugune birakmis
    Orkun bey daha hala bir haber yok değil mi. L

Alıntı Originally Posted by orkun yardimci Yazıyı Oku
    Bir de ufak bir ayrinti vardi.

Eğer gayrimenkulu satabilirsek erken kapatacagiz borclari diye kap bildiriminde yaziyordu.

Ne bileyim ben olsam toplardim hisseyi , cekerdim piyasadan, piyasaya aciklik oranini surekli dusururdum.

Son ana kadar aldigim ihaleyi bir turlu kesinlestirmezdim.

24 liradan 14 liraya basardim hisseyi.

Bir gunde 300 milyon TL hacim yapardim ama 50 cent ustune bir turlu cikarmazdim fiyati.

Gulesim geldi
    Orkun bey gayrimenkul değerine kadardır. Tamininiz. Yada bilginiz.

Bu hisse ile ilgili bekleti nedir bilgisi olan varsa anlatırsa sevinirim.

8. İki ay daha uzatilmis. [emoji4]

18 ay
    2 ay
    2 ay
    2 ay

uzatmaya bak.

Yersen.

Sayfa 73/75 İlkİlk ... 23637172737475 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları