Sayfa 432/441 İlkİlk ... 332382422430431432433434 ... SonSon
Arama sonucu : 3526 madde; 3,449 - 3,456 arası.

Konu: ADESE - Adese Alışveriş Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Azizim tarla vasfında olduğu için bu para bile etmez
    İmara açılmasını beklemeli....
    daha önce parselsorgu dan baktığımda bana da dönümü 440 bin edecek gibi görünmedi ancak bölgeyi bilmediğimden net fikrim yok; ama vasfının tarla olması doğrudan etmeyeceği anlamı taşımaz benim açımdan.. Esas olan bölge; yarısı da etmeyebilir, 2-3 katı da edebilir.. Atıyorum bölge uygunsa ve projen varsa özel imar çıkartabilirsin vs..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    daha önce parselsorgu dan baktığımda bana da dönümü 440 bin edecek gibi görünmedi ancak bölgeyi bilmediğimden net fikrim yok; ama vasfının tarla olması doğrudan etmeyeceği anlamı taşımaz benim açımdan.. Esas olan bölge; yarısı da etmeyebilir, 2-3 katı da edebilir.. Atıyorum bölge uygunsa ve projen varsa özel imar çıkartabilirsin vs..
    yatırımlık bir arazi vakti gelince ederini bulur

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,548
     Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    serdar üstadım, alttaki yaklaşık iki yıllık simetrik üçgen mükemmel görünüyor gereğini yapacaktır düşüncesindeyim, üstten gelen çizginin geçilmesi zaten yükselişi tetikleyecektir bunada çok zaman kalmadığını sanıyorum

Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    serdar üstadım, alttaki yaklaşık iki yıllık simetrik üçgen mükemmel görünüyor gereğini yapacaktır düşüncesindeyim, üstten gelen çizginin geçilmesi zaten yükselişi tetikleyecektir bunada çok zaman kalmadığını sanıyorum
    onu bunu bilmem vakti zamanında 0,42 $dan satamadık

6. Pek kimsenin umurunda değil ama Postu silemediğimden bir ekleme-düzeltme yapayım; her ne kadar kap ve lrsho 2024 9 aylık faaliyet raporunda holdingin Loras Gayrimekul payı hatalı olarak %42,18 görünse de, 2024 9 aylık finansal rapor sayfa 13 te 39,72% yazıyormuş zaten..

Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    Bu arada bunca şeyin arasında önemli olmasa da;
    Lrsho faaliyet raporundaki ifadelerle Loras Gayrimenkul Yatırım A.Ş. ortaklık yapısı "....Şirketimizin %35,18'ine, iştirakimiz Adese
    Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin %64,82'sine sahip olduğu Loras Gayrimenkul Yatırım A.Ş....."

Adese nin de %7 si Lrsho ya ait olduğundan; holding raporları ve kapta Loras Gayrimenkul Yatırım A.Ş nin payı %42,18 yazıyor..
    Düz mantık 35,18+7=42,18 yapmışlar,
    ancak zannımca doğrusu 0,07*64,82=4,54 ve 35,18 + 4,54 = 39,72%
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

SPKdan bir RET daha yemiş holding, güven kaybı böyle bir şey işte. Öncelikle mevcut yatırımcının güvenini kazanacaksınız yönetimdekiler. Artık borunuz ötmüyorsa sebebi sizsiniz. Yakında imtiyazlı paylarınız iptal edilirse nereye kaçacaksınız?

KAP:
    25.03.2024 tarihli özel durum açıklamamızda; Paylarının tamamı şirketimize ait olmak üzere; 300.000.000 TL sermayeli "Nova Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş." unvanıyla bir aracı kurum kurulmasına karar verilmiş olup, bahsi geçen şirketin kuruluşuna izin verilmesi amacıyla, Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruların yapılmasına karar verildiği kamuya duyurulmuştu.
    Sermaye Piyasası Kurulu'nun Loras Holding A.Ş.'ye iletilen yazısında, "Nova Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş." unvanıyla bir aracı kurum kurulması amacıyla yapılan başvurunun olumsuz karşılandığı belirtilmiştir.
    Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
    Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!

8.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    https://www.adese.com.tr/tr/portfoy/arsalar/91 portföyün arsalar bölümünde kadınhanı ceviz bahçesini biliyordum ancak şu selçuklu tömek arazisini yeni gördüm yoksa benim dikkatimdenmi kactı bilmiyorum. 275 000 metrekare 1/25000 ölçekli filan diyor anlayan arkadaşlar birşeyler yazar umarım
    " imar durumu; 1/25000 ölçekli çevre düzenleme planına göre endüstriyel gelişme alanı içerisindedir."

Sehir planlama ve belediyeler ileride bu 1/25000 planları önce 1/5000 ön görünüm icin Nazım imar lanlarına sonrada onlardan 1/1000 lik Uygulama İmar planlarına dönüştürmektedirler..

burada tarla vasfından dönüşüm sırasında eger Sanayi ve endüstriye alan olarak vasfını koruyabilir ise cok iyi.

tabi zaman ve o günkü ihityaca göre değişir..

ytd..

Sayfa 432/441 İlkİlk ... 332382422430431432433434 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •