Sayfa 286/305 ÝlkÝlk ... 186236276284285286287288296 ... SonSon
Arama sonucu : 2434 madde; 2,281 - 2,288 arasý.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Biliþim Teknolojileri A.Þ.

1.  Alýntý Originally Posted by Eneshg Yazýyý Oku
    ardyz yatırımcı ilişkilerine sonunda ulaştım. Numara bırakmıştım geri aradı. 2024 hedefini korumaya devam ediyoruz dedi.
    Syn hocam neden telefonlara cikmadiklarinı, yatırımcı ilişkilerinin bir numaralı gorevinin yatirimcilarin telefonla veya maille gelen sorularina uygun sekilde cevap vermek olduğunu hatirlatsaydiniz kendisine.

Ayrica bilgi için teşekkürler. 1.7 mlr favök beklentisi gerceklesirse fd/favok 3.82 oluyor. Bu rasyoda birakin yazılım şirketini normal sanayi şirketi yok piyasada.

Ama gel gor ki hisse gitmiyor. Piyasa kurudu para yok.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alýntý Originally Posted by balýkadam Yazýyý Oku
    Syn hocam neden telefonlara cikmadiklarinı, yatırımcı ilişkilerinin bir numaralı gorevinin yatirimcilarin telefonla veya maille gelen sorularina uygun sekilde cevap vermek olduğunu hatirlatsaydiniz kendisine.

Ayrica bilgi için teşekkürler. 1.7 mlr favök beklentisi gerceklesirse fd/favok 3.82 oluyor. Bu rasyoda birakin yazılım şirketini normal sanayi şirketi yok piyasada.

EM uygulanmamýþ beklenti bu ama. ardyz yi bu kadar çok vuran em oldu zaten

3.  Alýntý Originally Posted by balýkadam Yazýyý Oku
    Syn hocam neden telefonlara cikmadiklarinı, yatırımcı iliÅŸkilerinin bir numaralı gorevinin yatirimcilarin telefonla veya maille gelen sorularina uygun sekilde cevap vermek olduÄŸunu hatirlatsaydiniz kendisine.

Ayrica bilgi için teÅŸekkürler. 1.7 mlr favök beklentisi gerceklesirse fd/favok 3.82 oluyor. Bu rasyoda birakin yazılım ÅŸirketini normal sanayi ÅŸirketi yok piyasada.

diðer sorularýma cevap vermediði için sinirlenip kapattým. 2025 beklentilerini yayýnlacak mýsýnýz diye soruyorum içsel bilgi diyor...

4.  Alýntý Originally Posted by bigpoint Yazýyý Oku
    EM uygulanmamýþ beklenti bu ama. ardyz yi bu kadar çok vuran em oldu zaten
    e.m uygulanmamýþ olmasý daha ilginç zaten. son çeyrek 1.2 mr ciro demek.

5.  Alýntý Originally Posted by bigpoint Yazýyý Oku
    EM uygulanmamıÅŸ beklenti bu ama. ardyz yi bu kadar çok vuran em oldu zaten
    E.m net kari cok torpuluyor ama favok e cok etkisi yok. (bir miktar negatif etki oradada varolabilir.)

Bu sebeple favok 1.7 mlr gelirse iyi bence.

6.  Alýntý Originally Posted by Eneshg Yazýyý Oku
    diÄŸer sorularıma cevap vermediÄŸi için sinirlenip kapattım. 2025 beklentilerini yayınlacak mısınız diye soruyorum içsel bilgi diyor...
    Ben de mail ile sormustum analist sunumu olup olmayacagini.Bana da ayn8 sekilde icsel bilgi diye cevapsiz biratilar bu sorumu.

7.  Alýntý Originally Posted by balýkadam Yazýyý Oku
    E.m net kari cok torpuluyor ama favok e cok etkisi yok. (bir miktar negatif etki oradada varolabilir.)

Bu sebeple favok 1.7 mlr gelirse iyi bence.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gÃÆ’¶nderildi

ayrýca dönemsel olarak parasal zararýn etkisi az olacaðýndan net kar da iyi gelecek. Parasal zarar her çeyrek olduðu gibi 1 birim gelecek ama ciro öyle deðil.

8.  Alýntý Originally Posted by Eneshg Yazýyý Oku
    ayrıca dönemsel olarak parasal zararın etkisi az olacağından net kar da iyi gelecek. Parasal zarar her çeyrek olduğu gibi 1 birim gelecek ama ciro öyle değil.
    Kesinlikle. Net karda iyi gelecek ama piyasanin kötü zamanina denk gelmis olacak. Umarim fiyatlamasini yapar

Sayfa 286/305 ÝlkÝlk ... 186236276284285286287288296 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •