Sayfa 760/1006 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,073 - 6,080 arası.

Konu: Viop LXII

1. 1. içerde seçim olurda değişiklik olursa ( enflasyon-gelir adeletsizliği vs gibi çözüm gelirse )
    2. abd tarafında faiz-borsa dengesi satın alındığında
    3. dolar/tl baskıdan kurtulup dengeyi bulduğunda
    tüm bunlar borsa tarafından satın alınıp ucuzladığında, yani güven olduğunda borsaya alıcı gelir..aksi halde faiz ve altına devam..
    Yabancı için 1. şık şart zaten..yerli için 3 ü de şart..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2. efendim simit 20 tele oldu ya..kaatlar yerinde mi saysın..saysın diyen yok..kaatlar 40 kat yerine 10 kat çıkaydı yerinde saymasındı..
    o zaman haklıydın..ama şimdi deell..el birliği ile sistem hırsız edildi malesef..
    bunun acısını herkes çekecek..

3. adam 30 kat çkmış kağıdı alıp 35. katta sattı..35. kattan alan 40.katta sattı ..büle büle 100 kat çıkanlar oldu..bu hırsızlığa teşvik değilde nedir..büle borsa olur mu len..herkesi hırkıs etmişler..en sonunda patronlar ele verdi..niye çünkü onlar biliyordu operasyonu..
    onlar biliyordu hırsız düzeni..

Bozkurt dayı Karadumana 175 tlden Thy verde bir rahatlasın yine dertlenmiş..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5. sorun şu..son 4-5 yılda hırsızlık o kadar büyüktü o kadar muazzamdıki tarihte öreği vallahi yoktu billahi yoktu..
    misal adam çiftçi konuşuyoruz bizim tükkanda, ben diyor 5-6 sene önce aselsanın ya da thyao nın şu fiyatlarda gezdiğini biliyorum, buralara nasıl çıktı diye şoka giriyor, uzaklara dalıyor..sen bu adama kağıt aldırabilir misin mesela..
    pahalı değiliz ...korkunç balonun içindeyiz..

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    bist'i arayıp özel izinle 2 dakkalığına selbes marj açtırman lazım
    mevcut sistemle veremiyorsun maalesef

7.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Dayucuğum o treni kaçırdı malesef 300 lerden 260 a düştüğünde alıcaktı, yabcak bişii yok olsa dükan onun ama bi kıyak yaparım Karaduman abiye 16 dan petko verelim
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bist'i arayıp özel izinle 2 dakkalığına selbes marj açtırman lazım
    mevcut sistemle veremiyorsun maalesef
    175 tlden alan bir arkadaş virmanlasın kaç lot istiyon Karaduman dayı?..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 760/1006 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •