Aaağzınızın içine bir bakın, kaç çeşit diş var.. ya da vardı
Her birinin tek tek görevleri ne? Neden geviş getiremiyoruz? .. gibi..
En basitinden; vitamin ve proteinleri biliyor musunuz?
Aaağzınızın içine bir bakın, kaç çeşit diş var.. ya da vardı
Her birinin tek tek görevleri ne? Neden geviş getiremiyoruz? .. gibi..
En basitinden; vitamin ve proteinleri biliyor musunuz?
oo dokunulamayana dokunamayan abka gelmiş
şimdi sen böyle diyince inanasım geldi. çok ikna edici açıklamalar...![]()
Senin etrafındakiler,1925 ten sonra soyadı kanunu ile BALKANLARDAN gelen ve nufus mübadelesiyle nufus kağıtlarına MÜSLÜMAN yazılan ERMENİ-SABETAY(sadece tesbittir) lardan olabilir mi acaba?
Çünkü KURAN da;''sana uzatılan eli geri çevirme...Yoksula -yetime yardım et....'' O KADAR ÇOK AYET VAR Kİ.
Eğer cumaya gidersen okunan standart bir ayet var''ALLAH anneye-babaya, yoksula vs. yardımı emreder'' ayeti var..
Benim etrafımda tanığım müslümanlar(gerçek türk -kürt müslümanlar),malın %2.5 ini mutlaka zekat olarak verirler..ihtiyaçları olsa bile mazluma yardım ederler...
anlaşılan farklı ülkelerde yaşıyoruz.
Başgan ne olacak senin bu SALYANGOZ SATMA işin.
Ha eğer gerçekten müslümanlar KURANA göre davranmıyorsa o da bu LAİK-SEKULER-100 yıllık sistemin suçudur.Çünkü,eğitimi-kanunu-basını -sanatı sekuler hale sokup..dini sadece vicdanlar saklarsan ve dini 80 yıl HAYATIN HER KADEMESİNDEN tecrit edersen...Bu halk islamı öğrenemez.Öğrense de menfaatçi cevrelerden öğrenir...Sonuçta mahsul bu olur.
Şehrin göbeğinde sokakta caddede sokak köpeği olmaz/ olmamalı.İdare bunları toplar bakabiliyorsa bakar bakamiyorsa usulüne uygun itlaf eder.Bu konunun başka şekilde tartışılacak tarafı da yok.Bu konuyu bari, dine dinsizliğe evrime , sağa sola indirgemeyelim.
Hayvanlar işkence etmek,BÜYÜK GÜNAHTIR.
Dini geçelim..vicdansızktır.Onlar da bizim gibi candır ve acıyı hissederler.
Ama lütfen sokak ortasında 10 köpek dolaşmasın.Çocuklar parçalanmasın.
Medeni ülkeler nasıl halletmişse biz de halletmeliyiz.Almanya-abd-pariste sokakta köpek mi dolaşıyor?
Bazen koşmaya gidiyordum.Gittiğim yede 4-5 köpek var.tedirgin oldum.Kendimi korusam bile;bir ısırık atsa al sana 4 doz kuduz aşısı..en hafifinden..(bu tür vakalar her gün yüzlerce yaşanıyor ama basit olduğundan haber olmuyor)
Daha geçen haftaya kadar köpekler acil servisin içine kadar giriyordu.Hastane çöplüğünden beslenip sonra acil serviste yatmak...Ayaklar-ağzıyla her tür mikrop taşınabiliyor.
Yoğun bakımda hastanız olsa-her önlemi alsanız bile ,enfeksiyon ihtimaline karşı hastanızı göremezsiniz(Bununla çok karşılaştım).BURADA BİR ÇELİŞKİ YOK MU?
Allahtan SAĞLIK BAKANLIĞI,köpeklerin hastane içine girmesini geçen hafta yasakladı...
Bundan sonra refakatçi gibi kardioloji servisinin önünde ,koltuklara uzanamayacak.(böyle bir fotoğraf var)
Vay anasına ..en doğal olaya bile senindirik oluyoruz.
kuranda paranızı viobda nemalandırın ayeti var mı ? abka sen bu işlerden anlıyon heral.
salyangozcu seni
zavallı insanoğlu....
Yer İmleri