Originally Posted by
clastobar
Hocam siz sektöre hakimsiniz örneğin
#smartg
📍Şirketimizin*bağlı*ortaklığı*Smart*Güneş Enerji*Ekipmanları*Pazarlama*A.Ş. ve yurt*içinde*faaliyet gösteren*kurumsal bir müşterisi arasında, Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliğinin 5.1.h*maddesi kapsamında proje geliştirme işleri (arazilerin kullanım haklarının,*bağlantı görüşlerinin, ÇED raporlarının ve yapı ruhsatlarının alınması vb)*dahil anahtar teslimi arazi tipi güneş santrali kurulum hizmetleri (tasarım,*mühendislik, tedarik, montaj, test ve devreye alma – trafo merkezi ve iletim*hatları dahil ) için, KDV hariç 46.055.670 ABD Doları ve KDV hariç*35.922.751 ABD Doları tutarlarında olmak üzere toplamda KDV hariç*81.978.421 ABD Doları tutarında 2 ayrı sözleşme imzalanmıştır.
Smartg ihale almış burada da trafo merkezi iletim hatları dahil diyor bu işlerde dolaylı olarak kullanılan malzemeler nedeniyle gesana yaramıyor mu son zamanda hep böyle büyük ges ihaleleri oluyor çok yüksek yeka ihallleri yapıldı ne diyorsunuz bu konuda
bu yorumunu yeni gördüm dostum kusura bakma...trafo merkezi iletim hatları dahil diyor bu işlerde dolaylı olarak kullanılan malzemeler gesana yaramıyor mu sorunuza cevap vermek istiyorum...gesanın asıl işi zaten merkezi trafo ve iletim hatları ve bu hatlar ile ilgili her türlü üründür....gesan ihalesini aldığı işlerin tüm malzemelerini iştiraki olan europowerden alıyor...europowerin elinde 20 bin çeşit ürün var...ihale kazanan rakipleri bile gelip ondan ürün alıyor...dolayısı ile bu tür işler ya doğrudan yada dolaylı yönden gesana fayda sağlıyor...
ülkemizde elektrik altyapısı ve ges santralleri ile ilgili yapılan her iş ya doğrudan yada dolaylı yönden gesana fayda sağlayabiliyor...en kaliteli ve en uygun fiyatı verme yeteneği var...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri