Sayfa 878/892 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888 ... SonSon
Arama sonucu : 7134 madde; 7,017 - 7,024 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    2025 te en çok iş alanlarda ilk sıralarda epey iş almaya başladı. Şimdiden 1.5 ayda sadece Gesan 3.25 milyar iş almış. Suriye de yakında imar işleri başlar Ukrayna işleri hakkında şirket Ukrayna’da yerleşik düzende sayılır ve geçenlerde Ukrayna’da sektörün önde gelen firmaları ile verimli toplantı gerçekleştirmişti.

https://x.com/kapgeldiii/status/1891...d8F2ZUHt93mWtw

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de, bölgenin enerji sektöründe ileri gelen firma ve dernek temsilcilerinin katılımıyla bir davet gerçekleştirdik. Europower Enerji ve Girişim Elektrik firma sunumlarının yapıldığı etkinlikte, Ukrayna’daki yatırım planlarımız, bölgenin savaş sırası ve sonrası ihtiyaçlarına verilebilecek destekler konusunda karşılıklı görüşmelerde bulunduk. Verimli ve keyifli geçen bu etkinliğimiz Ukrayna ile yıllardır süre gelen iş birliğimizin gelecekte de artarak devam edeceğinin göstergesi oldu. Tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.
    Enerjiye ihtiyacınız olan her yerde biz varız.
    https://x.com/girisimelektrik/status...d8F2ZUHt93mWtw
    enerji biriktikçe birikiyor...bir gün sert yukarıya patlayacak ama ne zaman ?? bekliyoruz....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. gesan da kafamı karıştıran patronlar daha öncede bitecek dedikleri yatırımları yetiştiremediler zamanında...güç trafosu işi inşallah ileri zamana geçikmez patlamaz...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    enerji biriktikçe birikiyor...bir gün sert yukarıya patlayacak ama ne zaman ?? bekliyoruz....
    Hocam siz sektöre hakimsiniz örneğin

#smartg

📍Şirketimizin*bağlı*ortaklığı*Smart*Güneş Enerji*Ekipmanları*Pazarlama*A.Ş. ve yurt*içinde*faaliyet gösteren*kurumsal bir müşterisi arasında, Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliğinin 5.1.h*maddesi kapsamında proje geliştirme işleri (arazilerin kullanım haklarının,*bağlantı görüşlerinin, ÇED raporlarının ve yapı ruhsatlarının alınması vb)*dahil anahtar teslimi arazi tipi güneş santrali kurulum hizmetleri (tasarım,*mühendislik, tedarik, montaj, test ve devreye alma – trafo merkezi ve iletim*hatları dahil ) için, KDV hariç 46.055.670 ABD Doları ve KDV hariç*35.922.751 ABD Doları tutarlarında olmak üzere toplamda KDV hariç*81.978.421 ABD Doları tutarında 2 ayrı sözleşme imzalanmıştır.
    Smartg ihale almış burada da trafo merkezi iletim hatları dahil diyor bu işlerde dolaylı olarak kullanılan malzemeler nedeniyle gesana yaramıyor mu son zamanda hep böyle büyük ges ihaleleri oluyor çok yüksek yeka ihallleri yapıldı ne diyorsunuz bu konuda

4. Sanırım artık yakında Ukrayna’da barış olma ihtimali çok yükseldi.

SON DAKİKA — İletişim Başkanlığı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile yarın Ankara’da görüşecek

Aynı gün ABD-Rusya Suudi Arabistan’da görüşüyor

https://x.com/yunuspaksoy/status/189...d8F2ZUHt93mWtw

5.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Sanırım artık yakında Ukrayna’da barış olma ihtimali çok yükseldi.

SON DAKİKA — İletişim Başkanlığı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile yarın Ankara’da görüşecek

Aynı gün ABD-Rusya Suudi Arabistan’da görüşüyor

https://x.com/yunuspaksoy/status/189...d8F2ZUHt93mWtw
    haberler peyder pey düşüyor arkadaşlar...neden ukrayna ?? çünkü elektrik alt yapısının yenilenmesi ihtiyacı olan en büyük ülkedir ukrayna...neden gesan ?? doğu avrupayı ve ukraynayı en iyi tanıyan ve bu ülkelere uygun ürün üreten firmadır...potansiyel ne ?? türkiyedeki potansiyelden de daha yüksek ..bunu gesanı daha savaş başlamadan alıp da bunu şirketin yatırımcı ilişkilerine sorduğumda aldığım cevaptır bu...bu cevabı halen de vermeye devam ediyorlar...

anlayacağınız tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş...gesan ve ukrayna tam da tencere kapak örneğindeki gibi bütünsel...

barış ile birlikte en büyük etkinin (temel olarak ,ciro ve karlılık olarak ) gesanda olacağını düşünüyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. zaten savaşın biteceğini kokusunu alır almaz orada ilk tanıtım toplantısını yapıp bir atraksiyon gerçekleştiren ilk türk şirketi gesandır...savaştan önce odesada fabrika binasını kiralamış ama savaş olunca bu işi dondurmuştu gesan...ukraynanın ihtiyaçlarını çok iyi biliyorlar...onlara uygun ürünleri de hazır...geçmişte ukraynada bazı projeleri de gerçekleştirmiştir..

gesanın şu anda tek ihtiyaç duyacağı şey barıştır...savaşın bitmesidir...bu ciddi bir hikaye oluşturacaktır gesanda...

7. tabi ukrayna beklentisi tek beklenti değil..bilanço ve güç trafosu fabrikası beklentileri de güzeldir ama bence en büyük hikaye ukrayna ve suriye hikayeleridir....suriye hemen yanı başımızda...TEİDAŞ ile en sıkı işbirliği yapan şirketlerin başında gesan geliyor...yalnız suriyede şu anda para yok...suriyenin yeniden ayağa kalkması için arap ülkelerinin bir fon oluşturarak yardım etmeleri gerekiyor..geçen aylarda körfez ülkelerinin 150 milyar dolarlık bir yardım fonu kuracakları haberleri çıkmıştı...bakalım suriyede de neler olacak ?? bekliyoruz..

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    tabi ukrayna beklentisi tek beklenti değil..bilanço ve güç trafosu fabrikası beklentileri de güzeldir ama bence en büyük hikaye ukrayna ve suriye hikayeleridir....suriye hemen yanı başımızda...TEİDAŞ ile en sıkı işbirliği yapan şirketlerin başında gesan geliyor...yalnız suriyede şu anda para yok...suriyenin yeniden ayağa kalkması için arap ülkelerinin bir fon oluşturarak yardım etmeleri gerekiyor..geçen aylarda körfez ülkelerinin 150 milyar dolarlık bir yardım fonu kuracakları haberleri çıkmıştı...bakalım suriyede de neler olacak ?? bekliyoruz..
    Hocam eski Sovyet ülkeleri Balkanlar Polonya vb ülkelerde de potansiyel çok. Daha yeni Romanya’dan 2.5 milyar iş alındı. Sizin dediğiniz yatırımcı ilişkilerinin Ukrayna’daki potansiyel Türkiye’den çok dediğinin yanında ilave Romanya çıktı. Dediğiniz gibi Suriye deki altyapıyı Türkiye yaparsa teiaş ihalelerini çok fazla aldığı için orada da çok yüksek potansiyel var yanına böyle Romanya gibi Avrupa’dan da birkaç iş alınırsa çok güzel olur.

Sayfa 878/892 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •