Sayfa 271/701 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon
Arama sonucu : 5602 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Arkasındakiler belli,boşuna yobaz hissesi demiyoruz,bir ara batıyor deniliyordu,baktılar olmuyor inşaat işine girdiler,sonrası malum.
    İttifak ve kombassan in arsa satıyor şuan ki ederinden fazladır. İttifak da sıkıntı eski borsacı Mecnur colagin oğlu şirkete el koydu muhtemelen arsaları yangınlarına geçirecek mesela konka nin İzmir Seferihisarda 1500 MT sahili olan sıcak suyu olan 600 dönüm arazi vsr. Bera grubunun kesin var arsaları Derya gibi. İttifak ında vardır.

Coinleri incitme operasyonu var.
    Kemik sesleri geliyor.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kemik sesleri geliyor.
    Hepimiz bitcoinciyiz hepimiz etheryumcuyuz. Biz dijitale karşıyız et metale değecek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,356
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kemik sesleri geliyor.
    aynen,sebep fed.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,356
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Hepimiz bitcoinciyiz hepimiz etheryumcuyuz. Biz dijitale karşıyız et metale değecek.
    Yok ben lunacıyım hani bir gecede %99 değer kaybeden,zamanında 2010 senesinde bit almıştık sonra yüzüne gözüne bulaştırdık az karlan postaladık

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Yok ben lunacıyım hani bir gecede %99 değer kaybeden,zamanında 2010 senesinde bit almıştık sonra yüzüne gözüne bulaştırdık az karlan postaladık
    Benim bir arkadaşımda çok düştü deyip alıyor sabaha parası pul oldu. 10000 dolar yedi. Kimene göre iyi para sonuçta.

7. AFAD'ın depremzedelere dağıtması için gönderdiği yatak, battaniye ve diğer yardımlar; Hatay/Altınözü ilçesinde hem de kendisine AFAD yetkilisi diyen kişinin marifeti ile fuhuş yapılan masaj salonunda kullanıldı desem ne dersiniz?

Ben de görüntüleri görene kadar mümkün değil demiştim. Polis ve jandarma hem masaj salonu görünümlü fuhuş yerine sonra da Hatay Altınözü İlçe Spor Müdürlüğü'nde görevli kişinin işyerine ve çiftliğine baskın yaptı. Baskında AFAD'a fatura edilerek bedelleri ödettirilen ürünler ve malzemeler çıktı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...kandal-2303394

8. hataylıların mültecilerin gitmesine isyan etmesi

https://www.ensonhaber.com/yasam/hat...oogle_vignette

Suriye'de savaş bittikten sonra Suriyeliler ülkelerine dönmeye başladı. Suriyeler ülkelerine dönmeye başlayınca kira fiyatlarında düşüşler yaşandı. Suriye'ye sınır ve çoğuyla akraba olduğu için hepsi buradaydı. Elimizde 30 ila 35 daire var ve büyük bir boşluk oldu, kiracı bulmakta biraz sıkıntı yaşıyoruz.

Sayfa 271/701 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •