Sayfa 544/612 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594 ... SonSon
Arama sonucu : 4895 madde; 4,345 - 4,352 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. bayagı kalabalık olmuş buralar biraz motor sogutabilir...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2. Sİldİ 1 mİlyonu
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

3.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Sİldİ 1 mİlyonu
    Alış-veriş bitti demek ki.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

4.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Sİldİ 1 mİlyonu
    Bugünde mi koymuştu ben görmedim. Desteği koyanda o satanda o mu görünüyor? Yani Vakıf mı?

5. [QUOTE= 5dk lık grafiği açın satış hacimleri sonradan fazlaca alış hacimleri ile karşılanıyor, cetvel ile çizilmiş gibi aşağı yönlü çapraz düşüşler yaşanıyor bunların hepsi tam hakimiyet olan tahtalarda olur, oyunlar bol sabredeceğiz, 3dolarlara kadar mal veren zor temelci ise.[/QUOTE]

Fırsat buldukça anlık kademe izliyorum. Düşerken kademelere yazılan kalın lotları almadan asla düşmüyor. Usul usul gelip o kademeyi temizleyip tekrardan aşağı doğru devam ediyor.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

6. Fon 16.5 milyon malı verirken en çok mal alarak destek olan kurum vakıf ya buralardan baskı kurarak mal almaya çalışıyor yada malı vermek için bir tiyatro çeviriyor

Organize işler her daim

https://youtu.be/bQOPU_H7aqQ?si=Zzwiv8W0-__PUW9G

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bugünde mi koymuştu ben görmedim. Desteği koyanda o satanda o mu görünüyor? Yani Vakıf mı?
    evet yukarıda paylaşmıştım robin hood geldi yine diye... satış riski ortadan kalkınca silmiş olabilir diye yorumluyorum...

8. peki bu fon mal degerliyse bu kadar satma acelesi ne olaki...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 544/612 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •