Sayfa 821/821 İlkİlk ... 321721771811819820821
Arama sonucu : 6567 madde; 6,561 - 6,567 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

1. Ne olmuş bu gün bitsin bankalar günü mü var Bi kutlama mı var anlamadım Ak 1 nominal paya 1 TL nakit temettü verecem demiş şekerle gezen yaşlı pedofili hastaları gibi ulan tee evvelki sene aztek diye Bi hisse var 1 TL o zamanın 1 TL si yani 2023 ün 1 TL si nakit temettü verdi daha Geçen sene 1 nominale 2,25 TL net nakit temettü verdi şimdi 2025 olmuş Ak 1 nominale 1 TL nakit temettü veriyormuş tam sürü oldu bu borsa az dikkatli olun deyip uyarımı yapıp gideyim doğru zamanda şort giyerim kısa donumu
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Hep bu foncular ın işi bunlar borsayı ele geçirdiler son dönemdeki patinajın sebebide bu foncular

23.90 üzerinde kalması olumlu olabilir
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

yumurtayı yine kapının ağızında bıraktılar... mesaj şu...'' biz ne dersek o olur.''.. itiraz mı ettik....

25.20 dikkat çeken bir direnç.. 26.74 üzerinde tekniz analiz yapılmaz... bu dedikodu olur....

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5. Piyasa ne ile inmişse onunla çıkması gerekir, yazılı olmayan genel bir kuraldır bu durum. İşaret fişeği bundan gelmişti, bu yüzden çıkış için sürekli kollamakta, denemekteyiz. Umarım doğru görmüşüzdür de, bizi de altına alıp öğütmez.

Esen kalın
    "Lütfen, hiçbir paylaşımımı yatırım tavsiyesi niteliğinde değerlendirmeyiniz"

6. Piyasa looooong looooooooong diye bağırıyor ama yinede siz bilirsiniz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,744
    Blog Entries
    6
    YKBKNK 24,50 yi bir aşabilse aslında yukarıda çok tatlı direnç noktaları var dokanabileceği
    22 seviyesi artık sağlam destek noktası oldu. altına hiç bir şekilde vermiyor.
    bu da bir şey yani.

Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

Sayfa 821/821 İlkİlk ... 321721771811819820821

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •