Sayfa 11/59 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
Arama sonucu : 470 madde; 81 - 88 arası.

Konu: PNSUT - Pınar Süt

1. Merhaba sizi tanımam acemşah hoca için sözlerinize katılmıyorum en azından ben kendisi ile bir sorun yaşamadım herkesin kendi aklı fikri var bir yatırım yaparken mutlaka araştırmalar yaparım danışırım ama en son kararı kendim verir öyle yatırım yaparım ama bu arada forumlarda değerli yorumları olan üstad lardanda bilgiler toplarım süzgecimden geçiririm borsa da 32 yıldır hisse alır satarım kimse beni kandıramadı kendi hatalı yatırımlarımız mutlaka olmuştur ee her koyun kendi bacağından asılır, hocam diyorum çünkü sn.acemşah sayesinde çok güzel hisseler almış ve iyi kazançlar elde etmişimdir. bu yüzden benim için çok değerli biridir gerçi kendisini görmedim şahsen tanımıyorum.
    sevgiler kalın sağlıcakla

2. Herkese selamlar....
    Bilançoyu şimdi görme şansım oldu....
    Detaylı yorumlarımı birazdan/akşama yapacağım....
    Öncelikle şunu belirtmek isterim...
    Sosyal Medya da Pınar Süt "İFLAS" mı ediyor diye yaygara koparanlar,sizi korkutmaya çalışanlar olacaktır,İTİBAR ETMEYİN....
    Çünkü
    1)Hala özkaynaklar artıda,sektörde rüzgar tersine dönebilir.Borsamızda bile ne zombi şirketler (örneğin akenr) var Pnsüt e gelene kadar ohooooo
    2)En önemlisi Yaşar Ailesi "kırlı çıkıdır"(bir tabir) yani cukka da şirkete destek olabilecek paraları vardır...Bu nedenledir ki kayıtlı sermeye tavanını şirkete bedelli ile para sokmak için müthiş arttırdılar....

Bu girizgahı yaptıktan sonra birazdan/akşama bilançoyu paramparça etmek için,yerden yere vurmak, itin bokun içine sokmak için görüşmek üzere....

Saygılar/Başarılar.....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3. Bugün iyi aldık.. Tabanda da alabilseydik güzel olurdu..
    Hisse başına 5.4 lira zarar açıklayan şirketin hisse başına 10 lira kar yazma ihtimalini sevdim..

Allah razı olsun diyorum..

Bol kazançlar dilerim.!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

4. Bilançoda, yazan bu zarar karşısında REEL de kar var aslında.. bu durumu en son ADEL de de yaşamıştım.. Sonra 8 liradan 800 e uçtu..
    Reel de kar var.
    açıklanan Bilançoda zarar. kimse zararına iş yapmaz.
    Bildiğinizi yapın ama satan kardeşlerin elleri dert görmesin diyorum.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

5. Anında Genel Kurul göndermişler, ne aceleleri var?
    neler olabilir?
    neler dönüyor?
    açıkçası merak ediyorum?
    Néy Nâmé...!

6. Herkese yeniden selamlar....
    Allah a çok şükür gidişat konusunda YANILMADIK-YANILTMADIK....
    Bu kadarını ben bile beklemesem de kötü bir bilanço geleceği belli idi...
    Pardon yani bu bilançoya kötü demek hafif kalır
    3 kelime ile özetleyecek olursak; "BERBAT,ÇÖP,LEŞ"

Şimdi ben bilançosunun neresinden başlayayım...
    Neresine dokunsan dökülüyor....
    Şöyle yapalım; ilk defa Pnsüt e ilgi duyanlara yardımcı olmak adına, kendimizi tekrar etme pahasına

Pnsüt ün bilançoyu/yapısal sorunlarını

1)Dağları aşan borç yükü
    2)Süt (süt derken hepsini kast ediyorum) sektörünündeki rekabetin Pınar ı mahfetmesi başlıklarında irdeleyelim...

Saygılar/Başarılar....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Anında Genel Kurul göndermişler, ne aceleleri var?
    neler olabilir?
    neler dönüyor?
    açıkçası merak ediyorum?

bir an önce temettü vermek için acele ediyorlar..

8.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Anında Genel Kurul göndermişler, ne aceleleri var?
    neler olabilir?
    neler dönüyor?
    açıkçası merak ediyorum?
    Geçen yıldan farklı değil,sallama...

Sayfa 11/59 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz