Sayfa 19/19 İlkİlk ... 9171819
Arama sonucu : 152 madde; 145 - 152 arası.

Konu: HTTBT - Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş.

1. Göz bebeğim. Bu şirketi bir başka seviyorum ama 2 çeyrektir iş anlaşmaması gelmemesi de uyuz etmedi değil…

2. iki yeni iş ilişkisi açıkladı ama anlaştığı hava yollarının filoları 5-10 uçak civarında. genel anlamda satış olması iyi tabiki ama tier-1 hizmet sağlayıcı olması için daha üst seviye havayolları ile anlaşmasını bekliyoruz.

3.  Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    Göz bebeğim. Bu şirketi bir başka seviyorum ama 2 çeyrektir iş anlaşmaması gelmemesi de uyuz etmedi değil…
    Şirkete nazar değdirdik. En güvendiğim yatırımlarımdan biriydi Hitit. 1 haftadır alakasız çıkması, 2 gündür taban olması tüm güveni yerle bir etti. Asla satmam dediğim şirkette artık çıkış veya ağırlık azaltmak için pozisyon kovalayacak olmak beni aşırı yıprattı.

8. şirket bilançosu beklentiden iyi geldi. ciro ve marjlar da şirketin öngürüsüne paralel gidiyor. ama hissede son 1-2 aydır ciddi bir para çıkışı var. takas analizi yapabilen birisi bilgi verebilir mi? fon satışları acaba yatırım fonlarından çıkan küçük ölçekli yatırımcılarla mı alakalı?

Sayfa 19/19 İlkİlk ... 9171819

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •