Üvey evlat muamelesi görüyor atsan atılmaz satsan satılmaz..Tek olumsuz tarafı piyasada lot sayısı fazla olması başka bir kusuru yok
teknik zayıf durumda temel iyi durumda şuan için zirvesi 1 dolar yanlış diğeriyle karıştı neyse ytd..
Diğer açıklayacağı çeyrek bilançolar belirleyici olacak hissede teknik yönden şuan zayıf durumda ytd...
Kafam karıştı...
Üvey evlat İmtaş hisse o kadar çok düşüş yaşamış ki kısada yükselişine devam etmesi mantıklı olandır ytd..
Hissenin kendine gelmesi 4 TL üzerinde kalıcılık sağlarsa olacaktır he ben hissede olurmuyum bilemem 4 üzerinde büyük hareketine başlarsa çift haneler imtaş hissede hayal değildir mantıklı olandır lakin şuan kapanış 2,69 düşüş trendinde olan hisse ytd..
Temel analizi iyi olan hisse şuan da diğer çeyrekler belirleyici olacaktır ytd..
Borsanın 5 kasım 8500 civarları yükseliş %27 bugün kapanış 10840
İmaş makina 5 kasım 2,29 bugün 2,71 %18 yükseliş çok kötü performans lakin benim kısada beklentim 3 üzerinde kalıcılık sağlaması şuan için sıkıntı yok İmaş hissesinde ytd..Pislik yapmazlarsa önümüzdeki hafta yükselişine devam eder ytd..
Hakim ortaklar çok hisse sattı. Buda piyasada yakın gelecektek performansı konusunda sorgular oluşturuyor. Şirketin bu yıl kârlılık performansı önemli.
Yer İmleri