Sayfa 298/333 İlkİlk ... 198248288296297298299300308 ... SonSon
Arama sonucu : 2661 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

Ülker CEO'su Mete Buyurgan, Yıldız Holding'in global atıştırmalık şirketi pladis'in Birleşik Krallık ve İrlanda'dan sorumlu Başkanı olarak atandı

Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

Ülker CEO'su Mete Buyurgan'a uluslararası görev
    Türkiye'nin lider gıda şirketi Ülker'de 2020 yılının şubat ayından bu yana CEO'luk görevini yürüten Mete Buyurgan, Yıldız Holding'in global atıştırmalık şirketi pladis'in Birleşik Krallık ve İrlanda'dan sorumlu Başkanı olarak atandı.
    Türkiye'nin lider gıda şirketi Ülker'in 2020 yılının şubat ayından bu yana CEO'su olan Mete Buyurgan, Yıldız Holding'in global atıştırmalık şirketi pladis'in Birleşik Krallık ve İrlanda'dan sorumlu Başkanı oldu. Buyurgan 2013 yılında Yıldız Holding'e Gıda Grubu Başkan Yardımcısı olarak katılmış, 2016 yılında ise pladis Türkiye Başkanlığına atanmıştı.

Buyurgan, 6 Nisan'a kadar Ülker CEO'su olarak görevini devam ettirecek. 6 Nisan'dan itibaren ise Özgür Kölükfakı CEO'luk görevini devralacak.

Mete Buyurgan'ın liderliğinde, pladis Türkiye, Orta Asya ve Doğu Avrupa, zaman zaman yaşanan zorlu dönemlere rağmen çok önemli başarılara ve yatırımlara imza attı ve sürdürülebilirlikte sektöre liderlik eden şirketlerden biri oldu.

"Yeni başarılara imza atacağımıza inanıyorum"

Mete Buyurgan pladis'in büyümesine katkı sağlamak üzere yeni bir yolculuğa başlamanın heyecanını yaşadığını belirtti. Buyurgan şunları kaydetti: "Gıda sektörünün lideri Ülker'de, görev yaptığım süre boyunca sürdürülebilirlik odaklı finansal, toplumsal, inovatif ve teknolojik adımlara öncülük etmek benim için mutluluk vesilesi oldu. Hem sektör hem de toplum için örnek teşkil edecek projelerle finansal performansımızı güçlendirirken toplumsal faydamızı artırdık.
    Ülker'de çalıştığım süre boyunca birlikte çalıştığım değerli çalışma arkadaşlarıma özverili destekleri ve katkıları için içtenlikle teşekkür ederim. Bu başarılı süreci, her zaman parçası olmaktan gurur duyduğum Yıldız Holding'in global atıştırmalık şirketi pladis'te devam ettirecek olmanın benim için heyecan verici olduğunu söylemek isterim. Yeni görevimde ekip arkadaşlarımla birlikte çok kıymetli başarılara imza atacağımıza inanıyorum."
    2016 yılında Yıldız Holding'e bağlı global atıştırmalık şirketi olarak kurulan pladis, 11 ülkedeki 27 fabrikasında 16.000 kişilik ekibiyle üretim yapıyor. McVitie's, Ülker ve Godiva gibi ikonik markaları, 110'dan fazla ülkede tüketicisiyle buluşuyor.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

McVitie's ve GODIVA'nın arkasındaki Londra merkezli şirket, iş kolunun tepesinde bir dizi değişiklik duyurdu.

Atıştırmalık devi pladis, şu anda İngiltere ve İrlanda'daki operasyonunun başında bulunan David Murray'in yeni oluşturulan Küresel Ticaret Sorumlusu pozisyonuna geçeceğini duyurdu.

David, pladis UK&I'ın başında beş yıl geçirdikten sonra yeni göreviyle birlikte şirketin küresel platformu ve marka stratejisinin yanı sıra ticari dönüşümünün sorumluluğunu üstlenecek.

Mete Buyurgan, 6 Nisan'dan itibaren pladis'in İngiltere ve İrlanda'daki yeni Genel Müdürü olacak.

Sekiz yıllık pladis deneyimi olan Mete, 2016'dan bu yana yönettiği Türkiye, Doğu Avrupa ve Orta Asya operasyonlarından şirketin Anglo-İrlanda bölümüne katılıyor.

Onun liderliğinde pladis Türkiye, Doğu Avrupa ve Orta Asya'da önemli olumsuzluklara rağmen gelir ve kârını artırdı ve sürdürülebilirlik tartışmalarının ön saflarında yer aldı.

İnsan Kaynakları Sorumlusu Geraldine Fraser, şunları söyledi: “McVitie's ve Ülker gibi markalarımız onlarca yıldır insanların hayatının bir parçası olsa da pladis, dokuz yıl önce hayatına başlayan genç bir şirket.

"Dünyanın en hızlı büyüyen atıştırmalık şirketlerinden birini kurma misyonumuzda birlikte muazzam bir ilerleme kaydettik. Bugün, işimizi geliştirmek ve sürekli değişen perakende ve tüketici ortamında büyümeye devam etmek için bu yolculukta bir adım daha atıyoruz."

2016 yılında kurulan pladis'in 16.000 kişilik ekibi, 11 ülkede 27 fırın ve fabrikada gıda üretiyor ve McVitie's, Ülker ve Flipz gibi markaları 110'dan fazla ülkede satılıyor. pladis grubunun geliri, 2023'te sona eren son mali yılında 2,7 milyar sterlini aştı.

**2 .7557.9 sterlin;

**pladis in içinde GODİVA yok; 2016 yılında kurulurken godiva yı da içerecekti...bir türlü içine almadılar...neden acaba??
    https://www.bakeryandsnacks.com/Arti...aign=copyright

3. Bazı marketlerde ülker ürünlerine karşı boykot ve raf boşaltma eylemleri......

Ülker....boyunu ve gücünü aşan hareketlere kalkışıyor....

Devlet ülkerin üzerine gidebilir...!!!!!!!!!!!

Yıldız holding birilerinin piyonumu....??????????..........!!!!!!!!!!!

https://www.haberler.com/izle/3f3d842bf5/2/

**ticari bir anlaşmazlık...asıl önemli olan okuyucuların yorumları--ülker in imajı

Özellikle Ordu Pazarı marketlerinin, Ülker ürünlerini boykot ettiğini belirten Ülker, dönemin OYAK yönetimindeki bazı emekli generallerin kendi markalarını öne çıkarmak için perakendecilere baskı yaptığını söyledi. Ancak müşteri taleplerini görmezden gelmenin ticari sürdürülebilirlik açısından büyük bir risk taşıdığını vurgulayan Ülker, "Müşteri memnuniyetini öncelemek yerine Oyak çıkarını artırmayı tercih etmişlerdi. Çünkü Oyak Eti Bisküvi firmasına ortaktı ve paşalar kendi bisküvilerini müşteriye dayatmışlardı. Yani ticaretin de emir komuta içerisinde yürüyebileceğini zannetmişlerdi. Ama netice kötü olmuştu" dedi.
    https://www.odatv.com/ekonomi/28-sub...beti-120088460

**aradan geçmiş 28 yıl,...bunu söylemek için neden 28 yıl beklediniz ki?...şimdi hangi amaçla söylediniz??

--bu arada..."Sayın Galip Aykaç tarafından yapılan açıklamalar, haksız saldırılara karşı kamuoyunu doğru bilgilendirmekten ziyade maksadını aşarak fiyat artışı tartışmalarının siyasi düzleme çekilmesine zemin hazırlamıştır. Bu açıklamalar nedeniyle Şirketimiz ve Derneğimiz zan altında kalmış, özellikle ticaretimize yönelik haksız ve ölçüsüz saldırıların maalesef artmasına sebebiyet vermişti. Şok Marketler Yönetim Kurulu olarak; yapılan bu açıklamaları üslup ve tarz açısından tasvip etmediğimizi tarafınıza bildiririz. Bu nedenle Sn. Galip Aykaç'ın dernek başkanlığı görevinde daha fazla kalması sektörün ve hepimizin temsil edildiği derneğimize zarar vereceğinden, kendisinin bu görevden ayrılması gerekliliğini bilgilerinize sunarız. Ayrılma süreci tamamlanana kadar Şok Marketler olarak dernek faaliyet ve toplantılarına süresiz olarak katılmayacağımızı ve alınacak kararların Şirketimizi bağlamayacağını beyan ederiz."
    “Tüketici Hakları Derneği Başkanı televizyonda açıklama yapıyor. ‘Halktan alıyorlar 100’e satıyorlar 400’e’ diyor. Kendisinin mail adresini buldum, ona mail attım ama hâlâ cevap yok. Dedim ki ‘Bizi ikiyle üçle uğraştırma öyle büyük marjlı yerler varsa söyle de oralara yatırım yapalım.’ Bu gazetecileri himaye edenlere, bizi hedef gösterenlere başaramayacaksınız diyorum, bizim ülkeyi yönetenlerle bir sorunumuz yok. Bir sorunumuzun olmasına da müsaade etmeyeceğiz. Buradan açık söylüyorum: Biz bu ülkenin temel taşlarıyız, bu temel taşları yerinden oynatmaya da bunların güçleri yetmez. Bize bakarak ya bir tuğla da ben koyayım bu binanın temel taşına demeyen, bir tane dikili ağacı olmayan insanlar sizlere ve bizlere bu yakıştırmayı yapıyorlar. Bre ahlaksızlar, bre densizler sizlere bundan sonra sizin tonunuzda cevap vereceğim bilesiniz.â€
    https://medyascope.tv/2022/11/30/bim...vap-verecegim/https://www.diken.com.tr/hedef-goste...c-istifa-etti/

**yorumlamaya gerek var mı??

**türkiyenin en zengini, en büyük gıda üreticisi, büyük iş adamı, neden en büyük rakibinin ve saygın bir holdingin adını vererek (yapılan iş etiğine uygun mu?) 28 yıl sonra mağduriyet nemalanması (onu alma, beni al) istiyor??...buna neden ihtiyaç duydu??

**muhafazakar kabul edilen gazetenin bu konu üzerine yazılmış okuyucu yorumlarından bir kaçı...
    https://www.karar.com/guncel-haberle...ulkeri-1935471

Adı Soyadı / 22 Şubat 2025 08:38
    28 Şubat sorusu muhtemelen önceden ayarlanarak bir tanışa sordurulmuş. Durduk yere kimin aklına gelir yoksa.Ülker satmadı diye hiçbir market batmaz. Altı üstü bisküvi çikolata. Ülker esas olarak "Gıda dedektifi' nde" bahsi geçen yapay aroma vericileri, kanserojen palm yağını, fruktoz şurubu vb kullanmayı bıraksın. Çocukları, bildiğin zehirliyor. Bizim mağduriyetlerimiz ne olacak?

Yanıtla (25) (0)

**halkın alım gücü yükseliyor!!
    Sadece ocak ayında kredi veya kart borcunu ödeyemediği için 303 bin kişi yasal takibe düştü. Kartta takibe düşen kişi sayısı tüm zamanların zirvesini gördü.
    Aynı dönemde bireysel kredi borcundan dolayı yasal takibe intikal etmiş kişi sayısı yüzde 50'lik artışla 178 bin 382 kişi oldu.
    Ocak 2025 itibarıyla bireysel kredi ve kredi kartı borcunu ödememiş gerçek kişilerden borcu devam etmekte olan kişi sayısı 3 milyon 977 bin 310 kişi olarak açıklandı.

(nefes gztsi)

**bizim toptan ın cirosu yılda (12 ayda) %18, ; 4. çeyrekte %11 düşmüş...
    **kent gıda ve oylumda da benzer oranlar da düşmüştü.
    **halkın tüketimi düşmediğine göre (alım gücü yükseldiğinden!), biri düşüyorsa diğeri artıyor olması gerekir...o halde ÜLKER, ETİ, TORKU vs de artmış mıdır ?

Sayfa 298/333 İlkİlk ... 198248288296297298299300308 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •