Benim de beklentim hisse başı 10 lira civarı temettü. Bugün açıklanır diye umuyorum.
Benim de beklentim hisse başı 10 lira civarı temettü. Bugün açıklanır diye umuyorum.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Haftalık ve aylık RSI indikatörünün 60 üstünde olması iyiye işaret. Beklemeye devam
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Bilançonun açıklandığı gün bile bu kadar gevşememişti...!!!
Temettü mü sızdı ....
Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.
580,500 - 567,000 makasa bak şimdilik...!!!!
Alacaksın o makası..,.,..,.,... keseceksin hissede kolu bacağı...![]()
Endeks düzeltmesinde ne .....k yer acaba....!!
Bekleyeceğiz.,,.,..,,... hissede..
Mgros kambur deve gibi... bekle dur ki üç kuruş kazanasın... zaman kaybı para kaybıdır...
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine
Yer İmleri