Sayfa 667/674 İlkİlk ... 167567617657665666667668669 ... SonSon
Arama sonucu : 5391 madde; 5,329 - 5,336 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Almak için mi satmak için mi
    Tutmak için

ytd

2.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Duvara çarpar gibi 3$ lara çarptı geri tepti, umarım 3$ı aşar ve yeni zirveler arar, bugün ve birkaç gün 3$ üstü kaparsa en azından direnç değilde detek yapar.
    Haftalık kapanış :36,5x3=109.50 kabaca tl bazlı 110 tl üzeri kapanış yapması mükemmel olacak..

ytd..

Sanrım Erdoğan ın açıklamaları etkili oldu düzeltme diyelim

3.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    üstad sen de iyi hatırlarsın 2017 yılında 19 lira çorum plakadan 48 muglaya kadar gitmiştik herhalde.
    hem burada hem sosyal medyada sürekli yazılıyordu. yine aynı senaryo işlemez umarım da önü açık olur.
    hak ettiği yerler burası değil.. ( bana göre 250 üstü )100 üstünde kalıcı olursak güzel bir bedelsiz ile yine psikolojik ucuzlatırlarsa süper olur.
    ASELS: 100 üzerinde tutunup 120 üzeri haftalık kapanış yapabilrse Çok farklı bir yere evrilecektir..

bu takdirde 240 hedef olacaktır.

Benim beklentim; Trump ın ticaret savaşlarını dünyada başlatması;

Avrupayı karşısına alması buna paralel olarak Tüm dünyada güvenlik ve savunma yatırımlarına yönelmesi

Aselsanı Destekleyecektir.

Birde kar payı ve bedelsiz sermaye artırımı gelmesi ile Yıl sonu 480-500 tl ler görülmesi işten değil.

Avrupadaki bazı ülkeler hala Türkiyeye savunma sanayi alanında yaptırımlar uygulamaya

devam ediyorlar bunun ortadan kalkması da domino etkisi yapabilir

Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi degildir..

Gelişmelere Geniş perspektiften bakmak ve değerlendirmek gerekir..

Yazdıklarım ile kimse gaza gelmesin kendi düşünce ve gözlemlerimdir..

ytd.

ASELSAN*ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında*yeni nesil Radar Sistemlerinin tedarikine yönelik toplam bedeli 107.480.950,-*ABD Doları olan sözleşmeler imzalanmıştır. Söz konusu sözleşmeler kapsamında*teslimatlar 2026-2030 yılları arasında gerçekleştirilecektir.

5.  Alıntı Originally Posted by Endex Yazıyı Oku
    Haftalık kapanış :36,5x3=109.50 kabaca tl bazlı 110 tl üzeri kapanış yapması mükemmel olacak..

ytd..

Sanrım Erdoğan ın açıklamaları etkili oldu düzeltme diyelim
    ASELS: bugun 3 Dolar üzeri kapanış yaparak tl bazlı 117 tlden yaptı (%6 yükseliş yaptı..)

ytd

6. abartin rumuzlu bir arkadaş vardı 2 yıl önce söyledikleri gerçekleşmeye başladı senette temel ve teknik olarak tebrik ve teşekkür ediyorum kendisine keşke gelip bir kaç kelam etse

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ASELSAN*ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında*kara araçlarına yönelik faydalı yüklerin tedariki kapsamında toplam tutarı*36.000.000,- Avro olan sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında*teslimatlar 2026 ve 2029 yılları içerisinde gerçekleştirilecektir.

Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    temkinli olmakta yine de fayda var.
    Hasan ortak keyfine bak yahu normalde foruma yazmayacaktım seni görünce yazdım..
    Geçen sene sabredemedim aselsan da 2024 mart ayı aldık sattık sağlık olsun.
    2017 yılını hatırlıyorum lakin bu sefer aynı facia yaşanmaz keyfine bak.
    Hep zirveye koyarım 108 ortalama ytd.
    100 civarları kalıcılık sağlasın yeterli aselsan için piyasa için psikoloji önemlidir ytd...
    En kötüde xu100 düşerse siyasi olaylar olursa yurt içinde en kötü 80 civarlarında da sıkıntı yoktur ytd...

Sayfa 667/674 İlkİlk ... 167567617657665666667668669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •