Sayfa 666/674 İlkİlk ... 166566616656664665666667668 ... SonSon
Arama sonucu : 5391 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. temkinli olmakta yine de fayda var.

2.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    temkinli olmakta yine de fayda var.
    Almak için mi satmak için mi

3.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Kendime Notlar:
    Aselsan ürünleri hem özellikle radar ve telsiz iletişim sistemleri nato da hemde tüm dünyada kendini zaten isbatlamıştı, klasik antenli radar sistemleri yerini hızlı karar verebilen hareketli araçla tümleşik ve yazılımsal hatta yapay zeka ile hızla entegre olabilecek bir kapasiteye sahip olması kararvericilerin işlerini oldukça kolaylaştıran bir teknoloji olması sebebiyle yerini AESA radarlarına bırakıyor bundan böyle parası yeten her askeri unsur bu teknolojiyi kullanmaya kendilerini mecbur görecekler, üreticisi az olduğundan pazarı oldukça büyük ve kar marjlarıda çok yüksektir.

Teknik açıdan bakarsak benim için bundan böyle 2$ sağlam destek olup 1.80$ seviyesinin altınıda bir daha görmeyecektir, 2,30$ üzerinde kalabilirse 3$ akadar önü açık
    Duvara çarpar gibi 3$ lara çarptı geri tepti, umarım 3$ı aşar ve yeni zirveler arar, bugün ve birkaç gün 3$ üstü kaparsa en azından direnç değilde detek yapar.

4.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Almak için mi satmak için mi
    üstad sen de iyi hatırlarsın 2017 yılında 19 lira çorum plakadan 48 muglaya kadar gitmiştik herhalde.
    hem burada hem sosyal medyada sürekli yazılıyordu. yine aynı senaryo işlemez umarım da önü açık olur.
    hak ettiği yerler burası değil.. ( bana göre 250 üstü )100 üstünde kalıcı olursak güzel bir bedelsiz ile yine psikolojik ucuzlatırlarsa süper olur.

5.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    üstad sen de iyi hatırlarsın 2017 yılında 19 lira çorum plakadan 48 muglaya kadar gitmiştik herhalde.
    hem burada hem sosyal medyada sürekli yazılıyordu. yine aynı senaryo işlemez umarım da önü açık olur.
    hak ettiği yerler burası değil.. ( bana göre 250 üstü )100 üstünde kalıcı olursak güzel bir bedelsiz ile yine psikolojik ucuzlatırlarsa süper olur.
    Herhangi bir bedelsiz haberi hisseyi 3$ üstünde tutmaya yeter

6. Smile Aselsan Eski Aselsan Değil

Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    Sn. Hasan,

2017 9 TL de iken yıl sonu 22 Tl hedef fiyat veiriliyordu fakat 47 ile herkesi şaşırtan zirve yapmıştı. 1 ev alırım derken 2.ci düşünmeye başladım. Fakat düşüşe yakalandım ve fırsatı kaçırdık.Eski tabir ile çalıların arkasında pusuda hep bekliyoruz.

Benim gözlemlerim :

• AB nin ABD desteğini kaybetnesi,
    • Elindeki silahları Ukrayna'ya vermesi ile Silah depolarının boşalması
    • TR ordusuna ve savunma sanayisine ihtiyacı sebebiyle yanaşması,
    • Potansiyel müşteri olmaları
    • TR nin AB ye alınma ihtimalinin artması
    • Aselsan ürün portföyünün genişlemesi ve ihracat odaklı pazarlama
    • Savaş beklentilerin artması

Başka sebeplerde eklenebilir.

Sebebiyle yabancı yatırımcıların ilgisini daha çekmeye başladı. Umarım fırsatçılar bu yükselişi mal boşaltma amacıyla kullanıp gidişatı durdurmaya çalışmazlar.

Avrupa'da benzer ürün gamı üreten Rheinmetall cak 2020 88 Euro'dan işlen görürken şuan 1200 Euro'dan işlem görüyor. Bu fiyatın 1/100 olsa sevinçten uçarız.

Hep berber kazanalım İnşallah.

7.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    3 usd idi yine zirvesi 2017 senesinde.
    birebir aynı şeyi yaşıyor olabilir miyiz acaba.
    Her zaman papaz pilav yemez

ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Hiisenin o zamanki dolar bazlı bilançosu ile bugün ki bilançosu ve büyüklüğü arasında dağ kadar fark var, üstelik konjektör ve hedeflerde değişmiş belirgenleşmiş o gün 3$ tepe iken bugün 2.15$ dip olmuş, zirve dersek erken konuşmuş oluruz, bence ederini bile bulmuş değil, 9-10$ lar olsaydı belki fiyat çok yüksek derdik.
    Üstelik bist soygun yeri olmuşken ii boş şirketler zibil gibi halka arz olup piyasayı bulandırırken ederinin çok üstünde fiyatlanan şirketler varken ve bunlara son 5 yıldır şahit olan geriye kalmış yatırımcı aselsanın fiyatına yüksek diyemez.
    Sonuna kadar yazdıklarınıza katılıyorum Sm.junge..

ytd.

Sayfa 666/674 İlkİlk ... 166566616656664665666667668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •