Sayfa 55/55 İlkİlk ... 545535455
Arama sonucu : 438 madde; 433 - 438 arası.

Konu: VKGYO Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Vakıf Gyo hissesi F/K 1 altında pd/dd 0,42 piyasada merkez bankasının faiz indirimi beklentisi var.Olumlu etkilenecek sektörlerin başında bana göre gyo sekörüdür.Ayrıca XGMYO endeksi kötü durumda değil belki vakıf gyo da prim yapabilme ihtimali bence yüksek durumda izleyelim bakalım neler olacak ytd.5 kasımdan bugüne vakıf gyo %20 yükseliş yaşamış.XU100 5 kasımdan bugüne %17 yükseliş yaşamış durumda 5 kasım xu100 de dip yaptığı ve yukarı dönüş aldığı için 5 kasım tarihini yazdım.

Vakıf gyo 2 tane ataşehir finans merkezinde kuleleri var.Durumu nedir bilmiyorum.
    Döngü gyo sektörüne lehine eğer dönüş alırsa sektör hisseleri yukarı yönlü kapış kapış gider ytd.Zaten gyo hisseleri çok düşük çarpanlarla fiyatlanıyor gün gelir hepsi değişir ytd.
    Son düzenleme : anadolulu alp; 15-12-2024 saat: 23:53.

Kötü düşüş yaşadı vakıf gyo neyse sağlık olsun.Normal şartlarda ucuz çarpanlarla fiyatlandığı için çok düşüş yaşaması iyi değil neyse piyasada döngünün XGMYO sektörünün lehine dönmesini beklemek mantıklı olan lakin ne zaman olur bilinmez ytd.
    Normal şartlarda ederi 5 TL Vakıf gyo nun ytd..Spekülatörler aç gözlü yapacak bir şey yok ytd.

Dün stop çalışmıştı.. gelecekte iyi olabilir lakin zararda beklemeyi sevmem biletini kesip gönderdim ytd..

5. enflasyonun %44 seviyesine inmesiyle birlikte merkez bankasının ocakta faizi 2,5 puan indirmesinin önü açıldı. Buda bankacılık ve gyo sektörleri için olumlu bir haber.

zaten pd/dd değeri çok düşük bir şirket

artma potansiyeli azımsanamayacak kadar büyük bir şirket buda.
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

6. Ziraat gyo ve vakıf gyo kamu yönetiminin hakim olduğu iki ayrı gayrimenkul şirket. Ziraat gyo defter değerinin hafif üstünde işlem görürken, finansal yapısı ve diğer rasyoları ile arsa stokları çok daha iyi olan Vakıf gyp defter değerinin üçte birine işlem görüyor, bir garip borsa denklemi

Sayfa 55/55 İlkİlk ... 545535455

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •