Sayfa 116/174 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166 ... SonSon
Arama sonucu : 1386 madde; 921 - 928 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

7-8 ziyaretçi oluyor gün içi ve endeks düşerken bu sayı bir anda azalıyor. Diğer hisselere geçiş olmuş belliki buradan. Dediğim gibi bilanço öncesi ve sonrası gözlemlediğim kadarıyla.. ytd

2. Uzun zamandır klip atılmadıydı, bugün diri duruyor bence 1 klibi haketti
    Hamdım Piştim Yandım

Kuğu gibi son süreçlerde. Karabatakliktan kurtulursak iyi o moda girmessek pek tabi.. ytd

Kapanışı bile 2 ziyaretçi ile yaptı. Normalde doldur boşalt yaparak giderdi ama son süreç boşalt ama doldurma.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Neyse nazar değmesin. Sonra kötü değiyor. Ytd

6. Dinleyin ulan develer!

İzmirde en büyük benim.
    Aliağa takımınında haracını kestik,
    Bize posta koyucak kimse kalmadı!
    Benim attığım dikişi kimse sökemez...
    O kadarrrrr!

https://youtube.com/shorts/A-7_ramVN...G36uccOGLKiqSP
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by orhanozzz Yazıyı Oku
    Henuz gunluk kapanıs gelmedi ama bugun icin anlamlı bir baska detay PETKM/XU100 grafigi 60 dakikalıklardan sonra bugun gunluklerde de PETKM lehine donebilir.
    Her ne kadar 60 dakikalıklarda sıkıntı olsa da gunluklerde PETKM lehine kapanıs geldi. Yarın onemli. Fake degilse endekse gore daha dayanıklı bir PETKM gormeye devam edecegiz.

8.  Alıntı Originally Posted by orhanozzz Yazıyı Oku
    Her ne kadar 60 dakikalıklarda sıkıntı olsa da gunluklerde PETKM lehine kapanıs geldi. Yarın onemli. Fake degilse endekse gore daha dayanıklı bir PETKM gormeye devam edecegiz.
    Hissenin senet dağılımına bakarsak eğer istenildiği zaman anlamsız bir şekilde yukarı seri bir şekilde sürebilirler. Tersi de geçerli.

Sayfa 116/174 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •