Vergi beyyannesi ilk 3 aylık ciro 92 milyon tl. Geçen senenin istatiklerine göre , 7 ay sonra yani yıllık bilançoda minimum 600 milyon ciro gelme olasılığı çok yüksek .
Yüzde 85 brüt kar marjı ve e-turquality desteğiyle de minimum 400 milyon tl net kar bekliyorum yıllıkta. Hisse başı kar 4,67 lira olur.
şimdiki hisse fiyatına göre ;
F/K : 4,88 lere iner.
F/S ise 3,25 lere iner .
Sektör F/K sı 30 larda 40 larda hatta papil link miatk gibi hisselerede ise F/K lar çok daha yüksek.
Sektör F/S si ise 15 , 20 lerde . PAPil link gibi hisselerde ise çok daha yüksek F/S fiyatlanmaları var.
Kaldı kı bu sektör hisselerin hiç biri kron kadar arge ve pazarlama yatırımları yapmıyor .Kron bunlardan 5 kat daha fazla yatırıma para harcıyor her sene ve de Kronun brüt kar marjı bu hisselerden 2-3 kat daha yüksek . Bu durumda kron sektör F/K ve F/S sinden bile çok daha yüksek fiyatlanması gerekli.
7 ay sonra 2025 yılında abd nin devreye girmesiyle
https://hizliresim.com/en7ox9q 2024 yılına göre ciroda minium yüzde 50 lik artış bekliyorum yani 2025 yılı cironun 1 milyar tl civarı olmasını bekliyorum.Bu durumda Yüzde 85 brüt kar marjı ve e-turquality desteğiyle de minimum 800 milyon tl net kar bekliyorum yıllıkta. Hisse başı kar 9,34 lira olur.
Şimdiki hisse fiyatına göre;
F/K : 2,24 lere iner.
F/S ise 1,85 lere iner .
Sektör F/K sı 30 larda 40 larda hatta papil link miatk gibi hisselerede ise F/K lar çok daha yüksek.
Sektör F/S si ise 15 , 20 lerde . PAPil link gibi hisselerde ise çok daha yüksek F/S fiyatlanmaları var.
Kaldı kı bu sektör hisselerin hiç biri kron kadar arge ve pazarlama yatırımları yapmıyor .Kron bunlardan 5 kat daha fazla yatırıma para harcıyor her sene ve de Kronun brüt kar marjı bu hisselerden 2-3 kat daha yüksek . Bu durumda kront, sektör F/K ve F/S sinden bile çok daha yüksek fiyatlanması gerekli.
Yer İmleri