Originally Posted by
çulsuzBorsacı
Vay beeeeee. Son yazı 5 gün önce yazılmış, bilanço gelmiş en ufak ses yok yaprak kımıldamıyor. Hektaş'ın topiği böyle mi olurdu beeeeee. 2017'lere falan gidiyorum, ben de oturup detaylı olarak Hektaş'ı çalışırdım. Finansallarını inceleyip analiz ederdim, raporlarını okurdum vs. Gerçekten gelecek vaat eden bir hisseydi. Sonraki zamanlarda zaten yavaş yavaş herkes tarafından konuşulan bir hisse konumuna gelmişti. 1 günde sayfalarca yazı yazılırdı. Nerden nereye. En son bedelli medelli dediler milleti bir posta daha tokatladılar o da fayda etmedi. O zamanki sükseli günlerinden çeyreklik 800 milyon zarar yazdığı günlere. Önceki çeyrekte de 900 milyon zarar vardı. Baştan brüt zararla başlıyor zaten, gerisini anlatmaya gerek yok. Tek olumlu nokta kısa vadeli borçlarını azaltması ve net işletme sermayesinin pozitife dönmesi olabilir diyeceğim ama o da muhtemelen bedelli parasıyla ödenen borçlardan dolayı öyledir, başka hiç bir geri dönüş yok bedelliye girip bu şirketi finanse edenler için. Okullarda ders olarak okutulacak acı bir vaka çalışması: Hektaş.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
Yer İmleri