ETS tekrar rejkamlara yoğunlaştı,öyleya ölen öldü,ortamı soğuttular.
ETS tekrar rejkamlara yoğunlaştı,öyleya ölen öldü,ortamı soğuttular.
Bohçalının yanına guya kimse girmiyormuş mikrop kapar diye,kaynanamında 2 kalp kapakçığı değişmişti o zamanlar 77 yaşındaydı 1 haftada ayağa kalkmıştı,ama yaş durumuna göre 12 sene ömür vermişti,dediği şuydu sizinlen konuşurken aniden gider demişti ve öylede oldu 89 yaşında öldü.
Devlet Bahçeli nerede, neden hiç görüntü vermiyor? Üst düzey isimden açıklama geldi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin uzun süredir görüntü vermemesi çeşitli dedikoduları da beraberinde getirdi. Peki Bahçeli nerede ve neden görüntü vermiyor?
Guya beyanet vermiş açıklama yapmış,hani yanına kimse girmiyordu özel kaleminin haricinde
https://www.yurtgazetesi.com.tr/gunc...a-h262854.html
Kalp Ateşi diye bir dizi var onu Bizimkiler izliyor ve orada Nesrin adında bir karakter var ne yaparsa yapsın hep başkası suçlu ve bu durum bana bir partiyi çağrıştırdı.![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Hiç ilgilenmiyorum o tarafta kalanlarlada ilişiğimi kestim.
Ben Gönülden Milliyetçiyim ATATÜRK Bağlamında Yerli Yabancı şirketlerde de %51 Yerli ortak zorunlu olmalı.
Onların geçmişteki tüm öğretileri yalanmış çünkü TÜRKİYE diye bir dertleride yokmuş süriyeliler bağlamında.18 ada
Yollar köprüler Tarım Hayvancılık bunların ve daha niceleri bana stres yapan konular.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri