Sayfa 882/905 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892 ... SonSon
Arama sonucu : 7235 madde; 7,049 - 7,056 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    Bedelli açıklaması yapmasınlar eggub de ters köşe olmayalım
    Bedelli yapmaya ihtiyacı yok, nakit zengini , kredi de var nakitte. Şu liman büyütme işi bitip iyi para kazanmaya başladıktan sonra , en güzeli satışa çıkarsın daha iyi, herkes için hayırlı olur. Kimi yerde 2,5 milyar dolar kimi yerde 6 milyar dolar eder deniyor. Ama borsada ki değeri sadece küsürat , 200milyon dolar.

2. Pay başına net 1,53 ₺ temettü ödeme kararı alınmıştır.

Ödeme tarihi �� Belirlenmedi

Doğrusu yapılan yatırımlara rağmen bu oranda bir nakit temettü beklemiyordum. Yönetimi tebrik etmek lazım. Birde iç kaynaklardan bedelsiz kararı gelirse ballı kaymak olur

4.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Doğrusu yapılan yatırımlara rağmen bu oranda bir nakit temettü beklemiyordum. Yönetimi tebrik etmek lazım. Birde iç kaynaklardan bedelsiz kararı gelirse ballı kaymak olur
    Ben de beklemiyordum bu kadarını, bunca yatırıma rağmen böyle bir bonkörlük beklemezdim, daha çok sermayeye ilave beklerdim, jest yaptı yani, sermaye de bu rakamlarda çok kalmaz bence, yatırımlar bitince belki.
    Hayırlı olsun.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Ana faaliyet Gübre olarak biliniyor ama şirketin yıllardır ana faaliyeti Liman ve depo hizmetleri oldu.
    Öncelikle bu durumu düzeltmeli ve bu konuda karar almalı.
    Genel kurul gündeminde gübre faaliyeti veya diğer faaliyet konuları ile ilgili bir madde göremedim.

6. Sağlıklı bir trend beceremiyor bir türlü, 2-3 lira yükseltip aynı yere geri geliyor, sıkıntı yok beklemeye devam, al-satçılar yakasından düşene kadar böyle.

Milyarlık yatırım yapmasına rağmen yine de temettü dağıtan bir şirketin fiyat hareketleri bu olmamalı.

8.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Milyarlık yatırım yapmasına rağmen yine de temettü dağıtan bir şirketin fiyat hareketleri bu olmamalı.
    Olmaması gereken herşey oluyor bu tahtada, tahta sanki masa sandalye şirketiymiş gibi hareket ediyor, tahtada büyük problem var, belki de istemedikleri birilerini hisseden çıkartmak içindir. Neyse bizim için temettü sürpriz oldu, yeni yatırımların devreye girmesiyle daha büyük temettüler de gelecek, büyük resme odaklanıp bekleyeceğiz.

Sayfa 882/905 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •